Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
ZotyOoO92 #71013 üzenetére
Szia!
Dupla annyi tárhellyel szintén Lenovo.
Van a fenti Lenovo (8 gigás) és a "nagy" Alcatel is a családomban, korrekt kis gépek, ajánlott vételnek számítanak a fórumon is.
A két Lenovo ugyan nem HD felbontású (ebben az árkategóriában ilyet nem igazán lehet találni), de szép képpel rendelkeznek. A Pixi viszont HD felbontású, bár a méretéhez ez kell is. Ez utóbbit én is filmezésre használom és bátran ajánlanám neked. (Persze a filmjeidet SD kártyán kell tárolni a kis tárhely miatt.)
A Huawei-ről nem tudom, hogy itt a fórumon ajánlottnak számít-e, de szerintem nem rossz vétel az sem (bár nem volt még a kezemben ilyen tablet).
Ha ezek nem is tetszenek, azt javasolnám, hogy olcsó, ismeretlen nevű tabletet (Lark, Myaudio, Concord stb) ne vásárolj, ezekkel lehetnek minőségbeli és működésbeli gondok is.
-
ZotyOoO92
csendes tag
Sziasztok!
Egyáltalan nem értek a tabokhoz, ezért fordulok hozzátok!
Szeretnék egy
netezős, filmnézős tabletet olyan 20-30ezer ft. környékén legalább HD felbontásút.
Tudnátok párat ajánlan?Előre is köszönöm!
-
Attol hogy szarul optimalizalt romot keszitettek a fejlesztok. Vasarloi nyomasra kell a friss android, viszont penzt nem szannak ra eleget a lenovonal, igy osszecsapjak es ez lesz a vege. Regebbi droidot csak manualisan lehet ra visszarakni, de akkor ugrik a gari es ha nem vagy ugyes teglasithatod is a kutyut.
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Már többször írtam Tablet ügyben Navon Predator 10" - Android 6.0.1. - ről van szó.
Megpróbálom még egyszer, ugyanis a három napos csereidő holnap lejár.Mint korábban írtam, SD kártya problémáról van szó.
A leírásban két SD használatról ír a kézikönyv, de egyik sem úgy működik ahogy írva van.Két formázási lehetőséget dob fel a gép az SD - re kattintva:
1. mint külső tárhely fotók, videók stb. tárolására használatára. Ebben az esetben a formázás olyan a leírás szerint, hogy bármelyik erre alkalmas eszközön olvasható, lejátszható a kártya.
2. belső tárhely bővítésre formázás, valahogyan növeli a belső tárhely kapacitását, bizonyos programokat átvehet a belső tárhelyről. Az eredetileg kb. 2Gb - os belső tárhelyről 0,7Gb alkalmazást át tudtam tenni, amely alkalmazásoknál felajánlotta a lehetőséget a rendszer, nem tudom miszerint válogatott. Az így formázott SD csak ezen a tableten működtethető, így ha a készülék tönkremegy, oda minden tartalom.
Az első esetben, úgy szerettem volna üzemeltetni a külső SD - t, mint az Android 4.4.2. - ben is, hogy a galériában lévő képek videók, a hangfelvétel, meg egyéb tartalmak egy beállítás után az SD - re kerüljenek. Ilyen opciót nem találok. A tárhelynél csak az "adatok törlése" és a "gyorsítótár törlése" jelenik meg, a várt tárhely megválasztása nem jön elő.
A második esetben arra gondoltam hogy ha nem megy az első megoldás, választom másodikat - legfeljebb lesz egy nagy belső tárhelyű tabletem, Ebben az esetben igaz hogy mint félig-meddig belső tárhelyre rá is telepíthető alkalmazás, - illetve a meglévő alkalmazások közül, melyeknél nem csak az jelenik meg hogy "adatok törlése" "gyorsítótár törlése" hanem az is hogy "tárhely választás" de a galéria tartalma, hangfelvételek, megint csak az eredeti belső tárhelyre kerülnek, tehát belső tárhely megtakarítás néhány alkalmazásnyi kivételével elég kevés.
Felhívtam PC szervizt is, nem foglalkoznak Androiddal, az egyik speciális zerviz meg azt mondta, hogy a Navon kihagyta ezt a lehetőséget a programból, és ajánlott 50 ef. körüli rendes tabletet.
A kérdésem az lenne:
Szerintetek létezik ilyen, hogy a tárhelyet nem lehet megválasztani a fenti esetek közül egyikben sem?Üdv.: iref-h
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Némi böngészés és itteni segítség kérés után megvettünk egy Lenovo Tab 2 A10-70-et. Tökéletesen működött, azonban felajánlott egy szoftverfrissítést, ami után viszont akadozik és eléggé döcögős lett a rendszer. Ha nyomunk egy gyári beállításokra visszaállítást akkor megoldódhat a probléma? Akkor a régi rendszerre dobna vissza vagy a már lefrissítettre?
Köszi előre is!
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Végül Lenovo Tab2 A10-30 lett a választás. Egy olyan kérdésem lenne, hogy bármelyik usb hub működik androidos tablettel is? Vagy csak win alatt?
-
törölt tag
válasz
sharkypeti #70996 üzenetére
Én a nochromo-t használom beépített adblockkal. Csodálkoztam is hogy a chrome-nak van engedélyezett adblockere.
Xda-s srácok fejlesztik én szeretem. -
Norbbika1985
csendes tag
Sziasztok! Hol kapok ehhez kijelzővédő fóliát
Lenovo TAB3 8 TB3-850F
-
keszo
őstag
válasz
Murrin #71001 üzenetére
Az új chrome- ban már kivették a könyvjelzősáv megjelenítést.
ha asztali pc-n vagy laptopon használsz chrome-mot, akkor az ott használt google fiókodat állítsd be a tabon is. Tabon lévő chrome-ba jelentkezz be a a google fiókoddal és lefogja szinkronizálni a könyvjelzőidet.
A tabon a könyvjelzők a jobb felső sarokban lévő 3 függőleges pötty megérintésével csalogatható elő.
A tabon azok az oldalak fognak betöltődni amivel utoljára bezártad a böngészőt.
A könyjelzőt még úgy is elérheted a tabon ha az üres megnyitott lapot lejjebb görgeted, és ott lesznek a legutóbbi könyvjelzők + egyéb cikkek -
Exian
addikt
Ennek biztos van IP-je, ez egy egyszerű TP-LINK AP és igen, én adtam neki, eddig ment is mindig rendesen. Csak most sehogy sem érem el az elvileges IP-vel, meg ami végképp meglep, hogy a hálózat listában sem szerepel. Most vagy nagyon elállítottam legutóbb, vagy meghülyült
Viszont működni működik, osztja a netet.
Hasonló hibával dobtam ki nemrég egy másik TP-LINK eszközt, az egy rendes router, az meg azt műveli, hogy bekapcsolás után egy kis ideig elérhető az admin felülete böngészőben, utána meg nem.
Nah de bocs, nem offolok tovább, nyomok majd egy resetet aztán kiderül.
-
Murrin
újonc
válasz
sharkypeti #70992 üzenetére
Köszönöm, de hiába koppintok rá, nem történik semmi. A Firefoxnál működik.
A Chrome súgója is azt írja, amit Te írtál, de nem működik.Az a baj, hogy teljesen másképp néz ki tableten a Beállítások menü Chromban, mint a laptopon. (2., 3. kép).
Az elsőn látható a tablet menüje, a másodikon pedig a laptopé.
Nincs indulási oldal beállítási lehetőség, nincsenek bővítmények.A Play áruházban kizárólag browsereket találok, tehát nincs kimondottan reklámblokkoló.
Továbbá nincs olyan beállítási lehetőség a tablet Chromjában, hogy olyan könyvjelzősávot tudjak csinálni, mint a laptopon (3. kép).
-
air
nagyúr
"Valami IP-je biztosan van, hiszen az eszköz rajta van a hálózaton."
Ez így ebben a formában nem feltétlenül igaz. Nem csak IP-vel (Layer 3) lehet kommunikálni a hálózaton, hanem mint említettem Layer 2-ben is. (Cisco Lightweight AP-nak nem kell minden esetben IP-jének lennie.)
De ha ez nem ilyen AP, és te állítottál neki, akkor igen. -
Exian
addikt
Valami IP-je biztosan van, hiszen az eszköz rajta van a hálózaton. El is tudtam eddig érni böngészőből is az admin felületet. De most egyszerűen nem megy. És ami fura, hogy nincs a Fing listájában sem. Pedig ott volt korábban. Viszont 1-2 hónapja máshol használtam, ahol át lett állítgatva ez-az, de IP-je akkor is van, csak nem tudom mi
Valószínűleg változtattam azt is.
Mondjuk nem nagy kaland, max. resetelem az egészet, csak ezt akartam volna megúszni, most viszont kellene valamit gyors változtatnom benne...
-
Exian
addikt
Meg tudja valaki mondani, hol tudom megnézni Android 6-ban, hogy mi az IP-je annak az eszköznek, amire WIFI-n csatlakozva vagyok?
Nem a router/átjáró IP-je kell. Azt látom, de az nem egyenlő azzal, amire közvetlenül csatlakozva vagyok. Pontosabban nem közvetlenül a fő routerre csatlakozok, hanem egy AP-ra. Annak az IP-je kellene nekem.
Korábban a csodálatos nevű Fing alkalmazás kilistázta, ott volt a listában az az AP is, de volt változtatva az IP-je és most nem látom, pedig én, mert arra vagyok csatlakozva, de nincs a listában.
Köszi!
-
krx21
nagyúr
Tapasztalat adroidos felhasználók! Nekem egy Sony tablet Z2-öm van, melyet kizárólag netes tartalom fogyasztására használok... A kérdésem az lenne, hogy érdemes valamilyen vírus védő szoftvert rá tenni?
Amennyiben igen, melyiket? Egyáltalán van vírus veszély android alatt?
Illetve kérdezem még, hogy melyik a legjobb böngésző egy ilyen tabletre? Chrome? Opera? -
törölt tag
válasz
sharkypeti #70992 üzenetére
Androidos chromeban van adblock?
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Murrin #70991 üzenetére
Koppints a 20-ra, aztán zárd be a lapokat.
Chrome - ban is van Adblock bővítmény, de a Play Áruházban is találsz.
A neked tetsző oldalt a csillaggal tudod kedvencekhez adni, majd a 3 pötty alatt tudod szerkeszteni is a könyvjelzőket. Ha PC - n vannak könyvjelzőid, szinkronizálja azokat is, ha belépsz a Chrome - ba, ugyanúgy mint a nagy gépen. -
Murrin
újonc
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani Chrome vagy Mozilla alatt a Startlapot kezdőlapként?
Egyiknél se tudom működésre bírni a dolgot.Androidra van valamilyen AdBlock verzió?
Hogyan tudok Könyvjelzősávot "varázsolni" a Chromba vagy a Mozillába?
Végezetül. Hogyan tudom bezárni a mellékelt képen, a kis kockában látható 20 lapot?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Tuja1
aktív tag
válasz
pusihusi #70989 üzenetére
A tablethez SOHA nem volt külső eszköz kapcsolva.
A 74 éves anyukám viszont tuti ráklikkelt minden "aktuális szenzációra" ezért is veszélyes számukra a net.
Cumi a köbön van!!!!!
Tehát: -Avast: átugorja a kritikus fájlokat szó nélkül.
- Malwarebytes Anti-Malware: nem engedélyezi a törlést
- ZoneAlarm: (kicsit bővebben indokolja) miért NEM TÖRÖLHETŐ az a két tucat app.
"This app violented the system integrity.
This app identified as high risk
RECOMMMENDED STEPS
Device firmware need to be replaced with the official manufacture firmware"- Towelroot: nem támogatott az eszközöm
- KingoRoot: "sokadszori" próbálkozásra tudott végigfutni. Majd mikor végig futott a következő üzenettel lepett meg:
"Error code 0×19c4d3"Mindezt úgy kellett véghezvinnem, hogy a Wifit 10 másodpercenként aktiválta valamelyik app és ilyenkor elöntött a kéretlen alkalmazások áradata. Folyamatosan villogtak felül a letöltést ill. telepítést jelző nyilacskák.
Plusz az általam telepített programok is igényelték a folyamatos online állapotot.Viszont egy hatalmas előnye volt a KingoRoot -nak kiírta mi is van az Akai 9800Q belsejében.
Egy Astar RTL-8703!
Ehhez viszont találtam egy "a33-800x480-gsl1680-TU-6722A-astar-fw-v2.1-android4.4.2-20150331-test-keys.rar" 410MB Romot.
A kérdés, hogyan "applikáljam" fel a gépre?
[Ebben a menüben] van olyan pont ami hasznomra lehet ebben?Van olyan root app amely ofline üzemmódban is hajlandó dolgozni?
-
pusihusi
addikt
-
Tuja1
aktív tag
A hardveres reset gombot is próbáltam
A Factory reset-et [innen]innen oldottam meg.
Csináltam: - wipe cache partition
valamint - wipe data/factory resetet is.
(A linkelt képen lévő többi opciót nem próbáltam. )Mlhiw nevű "valami" folyamatosan felugrál. Közben telepít 3-4 app-ot pl: 2048 alkalmazást.
Ismeretlen forrású alkalmazások TILTVA mégis mikor bekapcsolom a wifit, akkor telepít még pár tucat alkalmazást amelyeken az AVAST átugrik. A Malwarebytes Anti-Malware -nek pedig nem engedélyezi a törlést.Arra gondoltam, hogyha rootolnám akkor kézzel törölhetném [ezeket?] Melyik programmal lenne érdemes rootolni?
Sajnos már a vírusirtók telepítése is több órás folyamat, mert mert annyi szemetet telepít a rendszer online kapcsolódáskor.
-
vacs
veterán
válasz
pusihusi #70986 üzenetére
Jogos, aki ilyen noname gépet vesz, az így járhat!
De a használati utasítás alapján a gépen is van egy reset gomb, érdemes ezt is megpróbálni!
Vagy lépjen be a gyári recovery-be és ott egy wipe! -
vacs
veterán
De igen, a Factory reset és a hard reset ugyan az!
Ha ezt megcsináltad, akkor minden visszaállt gyári állapotba.
A belső tároló is törlődik, tehát a vírusoknak is el kellene tűnnie.
Kivétel ha a system partició fertőződött meg, akkor ezt is formázni kell.
Fel kell tenni egy recovery-t, ebben system törlés, majd újra feltenni a rom-ot, ez egy kezdőnek nem egyszerű!
Meg amúgy is, mióta van vírus androidra (pár malware lehet, de semmi olyan, amit egy reset ne tüntetne el, szóval érdekes a helyzeted)? -
iref-h
tag
válasz
pusihusi #70979 üzenetére
Az első kérdés megoldódott, több lépés után megtalálható az az opció, mikor a PC látja mindkét (belső és külső tárhelyet)
Sajnos a 2. kérdés megmaradt, ezzel mit lehetne csinálni, hol lehetne beállítani:
SD kártyát, cserélhető tárolóként szeretném alkalmazni, de itt megint csak nem találom azt a beállításokban amikor az alkalmazást megnyitva bizonyos képek tárolásához, vagy akár alkalmazások telepítésekor, pl. térképek, eldönthetem hogy a belső tárhelyre kerüljön, vagy a külső SD - re.
-
Tuja1
aktív tag
Sziasztok!
Anyukám kapott egy AKAI 9800Q tabot.
Sikerült beszednie pár vírust ami teljesen "lefogja" a rendszert.
Próbálkoztam factory reset-el, ill. csökkentett módban is futnak a fertőzött fájlok.
Avast és Malwarebytes Anti-Malware programokkal próbáltam irtani. Sajnos a ferőzött fájlok nem törölhetőek
Mit tehetek? -
cidalain
veterán
Nem értek hozzá, nem is érdekel a miértje.
Itt ilyesmiről írták, mint ok.
Sajnálatos, mert jó volt informálódni. -
air
nagyúr
válasz
cidalain #70974 üzenetére
"Szemelyisegi jogok miatt nem derulhet ki a nagykozonseg szamara, hogy kit, miert bannoltak, stb"
Ez hülyeség.
Miféle személyiségi jogok vannak nick név mögött?
Korábban azt írták, hogy magukat akarják védeni a moderátorok, mert egyik másik kitiltott egyén fenyegetőzött, betámadta a moderátorokat. -
cidalain
veterán
válasz
#88470784 #70960 üzenetére
Mihez kellene? Ahany tablet annyi fele akku van.
Nem mintha tudnek ajanlani eladot.(#70962) pusihusi
Egyik sem inteles. Nem is ertem, benezted a z300C-vel(#70964) Dißnäëß
Lenovo tab3 8" 40 koruo beszerezheto.
8" HD, 2 GB ram. Jo ar ertek arany.(#70969) Mr.C
Sajnos mostansag valtozptt a forum hozzaallasa.
Szemelyisegi jogok miatt nem derulhet ki a nagykozonseg szamara, hogy kit, miert bannoltak, stb -
iref-h
tag
Sziasztok!
PRD 10 Navon tablethez kérném a segítségeteket.
Ez már egy vadi új készülék. Android 6. van rajta.
1. Amikor az USB kábellel összekötöm a PC - t csak a PRD ikon jelenik meg, a Win 7 annyit észlel belőle, hogy új hardver telepítése sikeres, az asztalon megjelenik az automatikus lejátszás ablak, benne a Tablet ikonja, alatta az eszköz-lehetőségek (Digitális média...,eszköz megnyitás, fájlok megtekintése, képek, videók importálása,,,, stb..stb. Az ott felajánlottak közül egyikkel sem nyitható meg a tablet. A "számítógép" ablak bal oldalán van nyíllal a PDR, amire rákattintva a nyíl eltűnik és a jobb oldalon üres mező található. Telefonomon ilyenkor megjelent a belső memória meg az SD kártya, bármelyiket megnyithatom.
2. Beraktam egy 16 Gb - s SD kártyát, cserélhető tárolóként szeretném alkalmazni, de itt megint csak nem találom azt a beállításokban amikor az alkalmazást megnyitva bizonyos képek tárolásához, vagy akár alkalmazások telepítésekor, pl. térképek, eldönthetem hogy a belső tárhelyre kerüljön, vagy a külső SD - re.
A telefonomon Android 4.4.2. van, és ott az alkalmazásokat megnyitva megjelenik a kényszerleállítás, az eltávolítás, és az áthelyezés lehetősége.
3. Ma jelentkezett meg egy android frissítés, szerintetek érdemes e frissíteni.
Üdv.: iref-h -
kissdani
senior tag
válasz
pusihusi #70965 üzenetére
Nem kell ezért megkövezni már túltárgyaltuk hogy nem kellet volna belinkelnem, (hibáztam) kár ezen, unatkozó emberkéknek lovagolni ahelyett hogy a kérdező más fórumtársakat segitenéd! (én azért nem teszem mert még kezdő vagyok a tabletekben)
Amugy fogalmam sincs miért lett kitiltva igy utólag örülök hogy nem vettem meg! -
Milka 78
nagyúr
válasz
perzeus #70961 üzenetére
Kb almát a körtéhez,annyira nem egy kategória.A 300M egy alapszintű 2gb-s,hd paneles tab.Jól használható,nekem is van egy de semmi extra és az aksi is max àtlagos,cserébe relatív olcsó (bár most felment az àra,mert eddig 58-60ropiért is elérhető volt, annyit még is ér)
Ezzel szemben a Huawei fhd paneles,erősebb aksis és erősebb a vas,de pont az fhd panel miatt el tud fogyni a gép komolyabb játékok alatt és szürke importos boltban is 72-77 ropi körül indul.
Én a Huaweit jobbnak tartom,de amennyivel jobb annyival drágább is. -
Cheesy
őstag
GPS + 4G tudással milyen "költséghatékony" tableteket tudnátok ajánlani? Kifejezetten autós navigációra lenne használva. (Ezért szerintem a 8" körül lenne max képátló, ami nem sokat takarna ki a szélvédőből és kezelhető is marad.)
Valami jobb fajta konzolt is kelleni fog hozzá, az alját letámasztom a műszerfalra, hogy kevésbé remegjen. -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
hugom Tesco-s akciós tabletje (Op3ndott) .. összetört, leejtette. Egész jól elvolt vele, bár a tárhely már betelt és épp újra szoftvereltem volna neki más jellegű particionálással. De ez most megoldódott..
Kell helyette vmi új. Elolvastam az összefoglalót. Tanácsot kérnék
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? bármi opció
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, 1-2 film
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
30-60kAz összefoglalóban lévő modellek még kb. aktuálisak ? Mindenképpen olyat szeretnék nézni neki, amire lepucolt, totál debloat-olt firmware-t tehetek Gapps-al és van egy csicsamentes, klassz tabletje. SD kártya támogatás és az arra mentési lehetőség fontos. LTE nem kell, de ha éppen mégis belefér, szupi.
-
perzeus
tag
Sziasztok
Kérdés:
Huawei Medipad T2 10 pro
vagy
Asus Zenpad z300m?
És miért?
Köszi
-
törölt tag
Sziasztok, tudtok ajánlani magyarországi vagy eu-s raktárt ahonnan beszerezhető tablet akku. Min 5000mah-es de inkább 8000 szeretnék, aminek van saját kontrollere.
Ebayen találtam ilyet ami méretben megfelelne, csak az akku szállítás kínából postával nem tudom mennyire problémás.
Ilyesmit néztem bár egy Lg, sony vagy samsung akkunak jobban örülnék.Köszönöm
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Először is Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!!!
De lenne egy kérdésem is:
Van egy Overmax SteelCore 10 III tabletem, amiben úgy néz ki, hogy haldoklik az akksi. Tudja esetleg valaki, hogy milyen akku van benne? Esetleg hogy hol lehet hozzá kapni?Jó bejglievést kívánok!
és előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
pusihusi
addikt
Békés,Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
anonimus25
aktív tag
sziasztok ide írok nektek először,nos van egy családtag van neki egy prestigio multipad wize 3111 és ugye szeretne menteni memóriakártyára de ahoz szerintem rootolni kellene a tabot,megkért rá de ehhez nekem is segítség kellene.hogyan tudnám rootolni a tabot?tudnátok segíteni?vagy topicot ajánlani?
-
iref-h
tag
válasz
pusihusi #70951 üzenetére
Először nyelvi beállítás, majd WIFI kapcsolatok, eddig minden rendben. Tovább lépve, utána csak ezt a lehetőséget ajánlja fel:
"Az eszköz visszaállítása megtörtént, a folytatáshoz jelentkezzen be egy olyan Google fiókkal, melyet korábban szinkronizált ezen az eszközön".
Mivel a bejelentkezés sikertelen, ugyan ez a szöveg jön elő, újra bejelentkezem és ismétlődik minden, más lehetőséget nem ajánl fel, - esetleg új fiók létrehozásához nem tudok tovább lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest