-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
ZotyOoO92 #71013 üzenetére
Szia!
Dupla annyi tárhellyel szintén Lenovo.
Van a fenti Lenovo (8 gigás) és a "nagy" Alcatel is a családomban, korrekt kis gépek, ajánlott vételnek számítanak a fórumon is.
A két Lenovo ugyan nem HD felbontású (ebben az árkategóriában ilyet nem igazán lehet találni), de szép képpel rendelkeznek. A Pixi viszont HD felbontású, bár a méretéhez ez kell is. Ez utóbbit én is filmezésre használom és bátran ajánlanám neked. (Persze a filmjeidet SD kártyán kell tárolni a kis tárhely miatt.)
A Huawei-ről nem tudom, hogy itt a fórumon ajánlottnak számít-e, de szerintem nem rossz vétel az sem (bár nem volt még a kezemben ilyen tablet).
Ha ezek nem is tetszenek, azt javasolnám, hogy olcsó, ismeretlen nevű tabletet (Lark, Myaudio, Concord stb) ne vásárolj, ezekkel lehetnek minőségbeli és működésbeli gondok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest