-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Valami IP-je biztosan van, hiszen az eszköz rajta van a hálózaton. El is tudtam eddig érni böngészőből is az admin felületet. De most egyszerűen nem megy. És ami fura, hogy nincs a Fing listájában sem. Pedig ott volt korábban. Viszont 1-2 hónapja máshol használtam, ahol át lett állítgatva ez-az, de IP-je akkor is van, csak nem tudom mi
Valószínűleg változtattam azt is.
Mondjuk nem nagy kaland, max. resetelem az egészet, csak ezt akartam volna megúszni, most viszont kellene valamit gyors változtatnom benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest