- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Ennek biztos van IP-je, ez egy egyszerű TP-LINK AP és igen, én adtam neki, eddig ment is mindig rendesen. Csak most sehogy sem érem el az elvileges IP-vel, meg ami végképp meglep, hogy a hálózat listában sem szerepel. Most vagy nagyon elállítottam legutóbb, vagy meghülyült
Viszont működni működik, osztja a netet.
Hasonló hibával dobtam ki nemrég egy másik TP-LINK eszközt, az egy rendes router, az meg azt műveli, hogy bekapcsolás után egy kis ideig elérhető az admin felülete böngészőben, utána meg nem.
Nah de bocs, nem offolok tovább, nyomok majd egy resetet aztán kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest