Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Lg szerintem nagyon jol sikerult tab, viszont mar csak hasznaltan tudod megszerezni, mert mar lassan egy eve nincs a piacon.
Ez persze nem jelenti azt hogy oreg lenne a samuhoz kepest. Egyszerre indultak, csak a samut mar 2 eve aruljak, ugyanazon az aron folyamatosan...A samu 1,5 giga ramja nem feature, vedd ugy hogy a samu rendszerenek tobbletfogyasztasat ellensulyozta vele a gyarto. Mindennapi hasznalatban abszolut semmi elonye az LG 1 giga ramjaval szemben.
LG-t hasznaltan mar 25 korul kapni, samut nem tudom, de ujonnan 40 korul van. (De kivel ujonnan ilyen draga, ezert siman lehet hogy a hasznalt arakat is tartja 30 korul..)
(#66556) varmi2
Szerintem tokmindegy a netezeshez. 16:9-eset allitva jo hasznalni. Ha kis meretut tervezel 7, vagy 8 abban szerintem ez a jobb. Nagyobban meg talan a 9,7-es 4:3 a jobb netezni. De ez szubjektiv velemeny
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Bontatlan E olvasó..
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest