Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Én is a holnapi BF miatt írok meg + egy kérdéssel, mert nem találtam semmit a kinézett tabletról.
- bárhonnan jó nekem a tablet, csak legyen rá garancia, ami ér is valamit, mert bármikor lehet vele probléma ugye.
- új is jó, refurbished is jó, újszerű garanciás (ne egy-két hét legyen hátra a gariból) használt is jó.
- 25-35K HUF bruttó ár.
- kijelző mérete mindegy, 7"-tól bármekkora, de minél nagyobb, annál jobb,a kijelző minősége viszont nem mindegy! IPS és AMOLED jöhet, 720p a minimum, alatt nem kel semmi, de az 1080p lenne a legjobb.
- legjobb lenne a 2GB RAM-os tablet androiddal vagy DualOS-sel. böngészni, filmezni lenne használva, néha ilyen alap játékokkal, mint pl. az Angry Birds
- gördülékeny legyen a rendszer, most nem a játékokra értettem, hanem mondjuk böngészőből megyek a galériába ott tudjak nyugodtan lapozgatni akadás nélkül.Támasz pontnak itt a román BF, ami holnap lesz itthon is, kicsivel több pénzért a lej-es árakat 70-nel beszorozni meg 1-2 ezret hozzáadni. Amiért ezt mutatom, ott található egy Allview viva q10 pro, ami a procin kívül minden jónak tűnik, de ha minden laggol rajta, akkor hagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest