- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz
kretenallat #64677 üzenetére
Valaszolt a dragalatos GearBest support:
Regarding the tablet please follow these steps:
1) Charge the device for at least 6 hours and see if the device powers on normally: please try to charge using the mains AC and also via USB.
2) If this does not work, please use a needle to carefully press the pinhole-shaped hole on the side of the tablet to perform a factory reset.
3) Go to settings and choose pen calibration, and recalibrate the screen by carefully following all of the on-screen instructions.
4) If it still does not work, could you please check the item with your local technician?
It might be an easy fix they can do for free.If they need to charge a fee, please first ask them a quote and send it to us to be reviewed.
Depending on the quote, we will either offer to cover a part of the repair fee or offer other solution based on our warranty.
Please wait we review the quote before repairing.A 2)-vel kapcsolatban kerdesem is lenne: az egyetlen lyuk, amit lattam a mic felirattal buszkelkedik. Hallottatok mar olyan eszkozrol, ahol a reset lyukat osszevonjak a mikrofoneval? Nem igazan merek tuvel belepiszkalni.
A 4)-es pont meg vicces, kikuldenek egy hulladekot es aztan felajanljak, hogy jarjak utana es a javitas osszegenek egy reszet fizetik. Wut?
Ilyen hozzaallas eseten a paypalra lehet szamitani?
HPAA: nem tudok mit mondani, most az en bizalmam is elegge megrendult, mind a markaban, mind a kereskedoben.
-
kretenallat
senior tag
Sajnos en is azt kell mondjam, hogy ne ilyet vegyel. Neten a megoldas keresgelese kozben is eleg sok panaszt olvastam, bar egy reszuk megoldhato.
Amugy nem nez ki rosszul, abban a percben, amig mukodott, a kepe is eleg jo volt. Viszont a haz nem eleg merev, egy kicsit nyekereg, ha erosebben megfogod.
-
kretenallat
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Teclast X10HD-t. Első bekapcsolásnál android, majd menüben a nyelvet szerettem volna beállítani, amikor lefagyott a tablet. Egy perc után újraindult, majd megint OS választó képernyő, android kiválasztás után a droid töltése közben lefagyott. Egy perc után kikapcsolt, azóta meg sem nyekken, nem tudjuk bekapcsolni. Az akku az első droidos boot után kb 75%-ot jelzett.
Semmit nem csinál és nem tudom mi a baja. Tud valaki segíteni? Neten elég kevés angol nyelvű segítséget találtam...
-
kretenallat
senior tag
Sziasztok!
8"-os tabletben gondolkodom, de 10"-os is szóba jöhet. Megbízható, jól összeszerelt, jó akkus üzemidő. A felhasználás: net, netes filmnézés az asszonynak, néha egy kis játék nekem (warhammeres mobil humble bundle dolgai).
Felkészültem rá, hogy nem 20k lesz100 alá próbáljuk belőni, ha lehet.
Külföldi rendelés, mert Írországban vagyok.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest