Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szjoci

őstag

Sziasztok!

Bízom benne hogy Ti tudtok segíteni a következő problémában:
    Egy ismerősöm keresett meg hogy az unokája kapott régebben egy gyerekekenek való tabletet. Ezzel nem is lett volna gond, de pár napja beállította rajta hogy minden indításkor jelszót kérjen a rendszer. A jelszót elfelejtette... Mondtam neki hogy semmi gond, hozza el és megoldom a problémát. Gondoltam -én kis naív- hogy power gomb + hangerő le vagy fel, ott vagyok a recovery-ben és onnan már csak egy wipe data, wipe cache ergo problem solved. De nem... power gomb + hangerő fel-t nyomva elindul a teblet, és a fel gombot nyomogatva fel-fel villan egy kínai szöveges menü (gondolom hogy a recovery menu), de csak felvillan és nem tudok benne lépkedni. Amikor felállt a rendszer (Jelly Bean) és jelszót kér, megnyomom a hangerő fel-t és akkor is bevillan ez a menü. Már letöltöttem pár toolt ami törölné elméletileg a jelszót, de a számítógép nem ismeri fel a tabletet csak háttértárként (gondolom nincs engedélyezve az USB hibakeresés). A tabletről konkrétan nem találtam semmit, itt van két kép róla. Holnap a dobozáról is tudok csinálni, az sem mond túl sokat (Lazer Kid, 7", Cortex A8, 1GHz processzor).
    Segítsetek ha tudtok, hogy tudnám gyári állapotra visszaállítani a tabletet vagy csak törölni a megadott jelszót?

Köszönettel,
    Joci

Új hozzászólás Aktív témák