Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Bízom benne hogy Ti tudtok segíteni a következő problémában:
Egy ismerősöm keresett meg hogy az unokája kapott régebben egy gyerekekenek való tabletet. Ezzel nem is lett volna gond, de pár napja beállította rajta hogy minden indításkor jelszót kérjen a rendszer. A jelszót elfelejtette... Mondtam neki hogy semmi gond, hozza el és megoldom a problémát. Gondoltam -én kis naív- hogy power gomb + hangerő le vagy fel, ott vagyok a recovery-ben és onnan már csak egy wipe data, wipe cache ergo problem solved. De nem... power gomb + hangerő fel-t nyomva elindul a teblet, és a fel gombot nyomogatva fel-fel villan egy kínai szöveges menü (gondolom hogy a recovery menu), de csak felvillan és nem tudok benne lépkedni. Amikor felállt a rendszer (Jelly Bean) és jelszót kér, megnyomom a hangerő fel-t és akkor is bevillan ez a menü. Már letöltöttem pár toolt ami törölné elméletileg a jelszót, de a számítógép nem ismeri fel a tabletet csak háttértárként (gondolom nincs engedélyezve az USB hibakeresés). A tabletről konkrétan nem találtam semmit, itt van két kép róla. Holnap a dobozáról is tudok csinálni, az sem mond túl sokat (Lazer Kid, 7", Cortex A8, 1GHz processzor).
Segítsetek ha tudtok, hogy tudnám gyári állapotra visszaállítani a tabletet vagy csak törölni a megadott jelszót?Köszönettel,
Joci
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest