Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz tjb007 #61716 üzenetére

No, konzultáltam egy kört a főnök úrral és természetesen csinálhatok kicsit s*gget a számból :B, szóval:

Mint kiderült, ahol most voltak edzőtáborban, ott is használták, méghozzá androidon és tökéletes volt. (Az mondjuk igaz, hogy nem pillangók szárnya lesz lassítva, hanem egész alakos emberek végtagjai, testtartása lesz bejelölve, így elképzelhető, hogy egy 720p vagy 1080p sima 25/30 fps-vel elég) Sajnos konkrét típust nem tudott mondani, csak azt, hogy Samsung volt és, hogy nagyobb, mint egy 10"-os normál tablet. Gondolom valamelyik Note lehetett.

Kicsit pontosítva akkor a paraméterek: legalább 2 Gb ram és 16 gb tárhely, jó ha bővíthető (lehetőség szerint ne Kit-kat az SD kártyás nyűgjeivel), maradjon a ~10" méret, jó, ha nem túl nehéz. Lehetőségekhez képest azért jó legyen a kamera képminősége. Processzor egy jó kérdés, eleve nem is értem, hogyan lehet videót "vágni" egy tableten, nekm az i5-ösöm és az 1055t phenom-om is szokott izzadni. Ezekkel a paraméterekkel esetleg tudnál ajánlani 1-2 darabot? 3G szerintem nem kell, ha ez kicsit szűkíti a kört.

Köszönöm még egyszer és elnézést a túráztatásért. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák