-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Ki kellene választanom egy tabletet egy egyesület tagjainak. Verseny szervezésre lesznek használva, de amellett a tagok minden nap használni is fogják a versenyek között. Tehát egy univerzális tablet kellene.
Ezért a paraméterek:
- 7-8". Ez szerintem mindenkinek kényelmes. Ennél kisebb/nagyobb már lenne akiket zavarna.
- Új lehet csak, mivel nagy részükre lesz támogatás is.
- Csak az itthoni vásárlás jöhet szóba.
- Az aksi és a kijelző elsődleges szempont. Nem kell a nagy felbontás az akadás miatt, de jól lehessen használni kültéren és bírja is az aksija. Emellett mindenki használni fogja személyes tabletként, tehát nem lenne rossz ha a többség elégedett lenne vele. Értsd nincs sok széria hiba, lásd Wayteq és egyéb kínai cuccok.
- 50-60 ezer a keret. Talán 70-ig is mehet, de inkább az 50-60.
- A mobilnet elengedhetetlen, mert szabadtéri a verseny.Eddig az LG GPad 8.0-át néztem, de bármire nyitott vagyok ami a fentieknek megfelel.
A segítséget köszönöm előre is!
Kellemes hétvégét mindenkinek!Szerk.: Bolt is érdekelne ahol érdemes venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest