Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauri
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Meglehet Wayteq mellett dont.
En azon motyogok, hogy a tabletek kozott oriasiak a kulonbsegek, mind ar mind minoseg, reszletessegre!Ismerek nem 1 beszallitot, de semmi jo vissza jelzes nincs, persze elegedett vasarlok is vannak, de en inkabb csak az arresekkel valo szuntelen jatekot erzem.
Volt baratnommel dolgoztam raktarban, nem1szervolt a kukaba akku hibas tab, o ossze szedte, en nem.
O volt az okosabb, mert en az ujjat 130e ert megvettem, o meg koltott ra tizezret es jo lett.
Az egesz azert tragikus, mert ha meg vki vmit megvesz, es ha pl negy honap eltelik, a feleert is nehez eladni.
Raadasul minnel tobb a munkanelkuli, annal olcsobb minden, ami megint leszoritja az arakat.

Magyaran ujjonan nem szeretnek venni, de Wayteq meg Leno szoba esik! A samsung meg elhamarkodottan ad ki termekeket. Legujabb erintos masonaikkal vigan lehet kis utesnel is tonkre vagni. A regi Samsung Advance, de banom, hogy eladtam, azok az Advancek nagyon jol birtak, lehet azt szerzek, jo nekem a 4 col is!
Nem tudom mi lesz... Tablet 35ezerért vagy használt Advance bevallt, eros massziv okos telo huszezerert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem tudom mi lesz... Tablet 35ezerért vagy használt Advance bevallt, eros massziv okos telo huszezerert.
Dr.NX