- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
Bootyhunter #48110 üzenetére
Én rövid, 1 hónapos tapasztalatból tudom ajánlani az Alcatel OneTouchTab 8HD-t. Ha meg rádobsz még 10k-t akkor Nexus7 - 2012-es modell - 32GB Refubrished 47k a Mediában vagy az Edigital-ban, vagy bárhol.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bigdady #48148 üzenetére
Ha a 80e forint környéke az jelenti, hogy el lehet menni 85-ig is, és az a 8 col is lehet egy picivel nagyobb, akkor LG G Pad 8.3.
Ha egyik sem, akkor Asus MeMO Pad 8, esetleg még a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 vagy a Lenovo Yoga Tablet 8, bár utóbbi kettő tudásukhoz képest túlárazottnak minősül. -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Mi most a best buy androidos tablet 80e ft kornyeken 8 colban újonnan (3g nem feltetel) Koszi
-
band1103
őstag
válasz
tjb007 #48145 üzenetére
Köszönöm hogy utánanéztél.
Szomorú vagyokAngol nyelvű fórumokba futottam mikor gugliztam és csak annyit sikerült leszürnöm hogy pont ezzel mások is küszködnek de azt már nem tudom hogy valakinek sikerült-e megoldást találni rá vagy nem. Ha jól látom ez a Coby egy amcsi cég aki Kínában gyártatja a dolgait.
-
tjb007
nagyúr
válasz
daniel2121 #48139 üzenetére
Igen, lehet kapni, igaz csak 1-2 modellhez.
(#48140) band1103
Szoftvert kéne rajta frissíteni, amivel csupán annyi a probléma, hogy nem fogod tudni.
Nincs hozzá semmi a neten, a Coby német oldalán is csak egy darab kép van, szóval még a kapcsolatot sem lehet felvenni velük.(#48141) Lidl
Itthon nincsen.
Ebben az árkategóriában a legnagyobb akkuval az Alcatel Tab 8 HD rendelkezik, de az is „csak” 4100mAh, és a kijelző sem HD. -
Lidl
senior tag
Sziasztok,
Egy tabettet szeretnék venni, de az alsóbb kategóriából, viszont viszonylag nagy aksival.
7"-8" méretű megfelelne, és legalább 5000mAh-s aksival.
Jó lenne, ha IPS, HD kijelzős lenne. A memória pedig legalább 1 GB legyen. Az ár pedig kb. 35 K.Létezik ilyen?
Egy kínából származó modelt ismerek, Chuwi v88(s). Ez kb. 150 USD és meg is felelne, csak hát a kijelző 1024x-es. (mondjuk ez az, amiben azért tudnék kompromisszumot kötni)
Egy másik modell, a Navon Predator 7 lenne, ami mo-n is csak 30k, de ennek az aksija csak 3000-es.Tudtok ajánlani egyéb típust? Ha nem hazai vásárlás lenne, akkor fontos, hogy legyen megfelelő tábora / ismertsége. Hogy tudjam rendesen magyarítani pl., vagy egyéb módon hekkelni.
Előre is köszi a válaszokat.
Lidl -
band1103
őstag
Üdv! mindenkinek
Segítséget kérek! Van egy androidos coby nbpc724-em és nem tudom elindítani már. Csak kicsit tudok angolul de annyira nem hogy angol fórumokat olvasgassak. Ahhoz kevés vagyok. Bekapcsoláskor feljön a Coby felírat de nem halad tovább a bootolás. Innentől már ki sem tudom kapcsolni csak akkor áll le amikor lemerül.Közben világít folyamatosa fénnyel a bekapcsolást jelző led és az a led ami ugy néz ki mintha egy lakat lenne benne pedig egy A betűvel.
Mit lehet vele csinálni és hogyan? -
daniel2121
őstag
Tabletekhez is lehet kapni smart case tokot?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bootyhunter #48122 üzenetére
Vannak akik szerint teljesen rendben van, vannak akik szerint lehetne jobb is, és vannak akik nincsenek megelégedve vele.
(#48124) onlyme
Nem, nem lehet.
Számtalan akadálya van neki, kezdve az eltérő architektúrával és a hangyabránernyi tárhellyel.(#48130) hanno22
Lenovo IdeaTab S6000, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T3110), Prestigio MultiPad Note 8.0 3G
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Egy ismerős felhívott hogy külföldön nézzek már szét hogy mennyibe kerül a Navon raptor 10.
Gugli nem dob ki semmilyen külföldi találatot. Lehet hogy külföldön más néven árulják ezt a tabletet? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #48123 üzenetére
Azért az iPad 1 már nem a legjobb választás, még ennyiért sem. bár stabil, ma már régiek az akkumulátoraik (nem tudni, van-e már jelentős üzemidő vesztés), illetve a szoftver is régi, így az appokból sok lehet már nem telepíthető.
Inkább jobb választás akkor már az iPad 2, ez még mindig piacon van és támogatott is (bár valószínűleg már nem sokáig, de még igen), ebből is lehet 50 körül már kifogni (amit tény, hogy több, mint amit linkeltél), de jobb választás. -
hanno22
csendes tag
"Szempontok: árban maximum 100.000Ft körül (persze ha kevesebb az nem probléma
), legyen fehér változata, legfőképp böngészésre - soc mediára - esetleg játékra lenne használva. Méretben 8"-10" között legyen."
Ezeket ajánlottátok: Asus MeMO Pad 10 (ME102A), LG G Pad 8.3, WayteQ xTAB-100qcr
Olyat tudnátok ajánlani ami 3G képes is?
Köszönöm
-
-
onlyme
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Ha veszek egy alapból androidos tabletet, annak az oprendszerét le lehetne váltani windows-osra?
Miért akarom leváltani?
1. - rühellem az androidot
2. - hogy egyszerűbb legyen az életem (a telefonom és a laptopom is windows-os)Mire akarom használni?
Suliban, könyvek és füzetek helyett.Miért nem veszek egy alapból windows-os tabletet?
Mert nincs rá annyim.Megoldás?
A választ előre is köszönöm
-
tvamos
nagyúr
válasz
Bootyhunter #48122 üzenetére
Akkor ennel jobb valasztas nincs is!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bootyhunter #48117 üzenetére
Ezek szerint akkor az Apple/Samsung/LG/ASUS etc. márkában sem tudsz bízni csak azért, mert a fórumon legalább tízen azt írták, hogy pár nap után belassul/lefagy/megbánták, hogy megvették.
A Navon Predator meg biztosan jobb lesz minden téren egy 79qci-nél, csak ha ne adj' isten problémád lenne vele, akkor ne ide gyere majd panaszkodni.(#48118) Gergosz2
Nexus 7 2012 (32GB, refurbished), ASUS MeMo Pad HD 7, Lenovo IdeaTab A3000 (3G-s), Acer Iconia Tab A1-810, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 3G
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bootyhunter #48117 üzenetére
Amennyiben picit figyeltél volna, akkor láthattad volna, hogy nem a 79qci-ről volt szó ebben a topicban (lassú, fagy. stb..) hanem a 700qci-ről, ami nem azonos szinten (ár-tudás) van a 79qci-vel.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Gergosz2 #48081 üzenetére
Üdv megint én.
CineDOG1 hozzászólása elgondolkoztatott és mivel ajándékba szeretnék adni egy tabot apámnak, meg akarom kímélni őt az esetleges kellemetlenségektől(gariztatás, oprendszerben a magyar nyelv hiánya. stb) ezért elsősorban hazai eladóktól akarok venni.(De azért Kína sem felejtős teljesen ha tényleg valami jó ár/érték arányú masináról van szó)
Nos a paraméteréket is átgondoltam és az alábbira jutottam:
-7" és 10" közötti masinát keresek
-legyen benne GPS (Talán ez a legfontosabb mert sokat utazgatnak és már sokszor megemlítette apám hogy elég jó lenne ez navigáláshoz akár autóban akár hátizsákos turistaként)
-magyar nyelvű oprendszer , lehetőleg mindenféle sallang nélkül
-és a keret rá 60k körül mozog -
Bootyhunter
tag
válasz
AxBattler #48116 üzenetére
Hi!
Nézd, én nem írtam le a Wayteq-et, de nem tudok bízni egy olyan márkában amire csak itt ezen a fórumon legalább tizen írták, hogy pár nap után belassul, lefagy, megbánták hogy megvették, soha többet wayteq stb. Az Alcorról olvastam jót is és nem annyira jót is. Rendelek egy navon predatort és lesz ami lesz, 29k-ért láttam valahol.
-
válasz
Bootyhunter #48115 üzenetére
Ennek ellenére elég határozottan nyilvánítottál véleményt, és még ha az Alcor esetében részben igazad van, a WayteQ (= Cube) messze áll attól, hogy ilyen kategorikusan leírja az ember.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bootyhunter #48110 üzenetére
Majd jön egy hozzáértő és ajánl neked valamit akkor.
-
Bootyhunter
tag
válasz
kelzsoca #48089 üzenetére
Hali!
Wayteq-ben nem lehet megbízni a hozzászólások alapján, sokan panaszkodnak rá! Alcort se vegyek sokak szerint. 40k-ért szeretnék egy megbízható tabletet, jó aksival, lefagyásmentesen, lassulásmentesen! Egy hozzáértő emberke adjon tanácsot pls! Esetleg Prestigio multipad? Most már tényleg nem tudom mit vegyek... Nem kell erőmű, netezéshez esetleg filmet nézni kellene.
-
hanno22
csendes tag
Sziasztok,
Tabletet szeretnék vásárolni, de nem vagyok jártas a témában. Ezért szeretném a segítségetek kérni, hogy mit lenne érdemes vásárolni?
Szempontok: árban maximum 100.000Ft körül (persze ha kevesebb az nem probléma
), legyen fehér változata, legfőképp böngészésre - soc mediára - esetleg játékra lenne használva. Méretben 8"-10" között legyen.
Mit ajánlanátok?
-
tjb007
nagyúr
Az A3000 pont nem olcsóbb, ráadásul azt is írtad, hogy legyen rá custom ROM, arra meg dög9vel van a referenciamodell mivoltjának hála.
Lehet amúgy félreértetted (nem írtam oda, hogy nem a tavaly modellről van szó), erről lenne szó: [link](#48102) 01andris
ConCorde tab KRONOS IPS, de erre még várni kell. Ha nagyon sürgősen kell, akkor viszont ott van a nem IPS kijelzős KRONOS ugyanennyiért.
-
z0d1AK
nagyúr
Nem véletlenül hangzik el tőlem, illetve jópár öreg motoros kollégától itt ebben a fórumban, hogy az olcsó, 15-30 ezer forintos modellek csak fenntartásokkal vállalhatóak. Itt egyáltalán nem a játékokról van szó, hanem pont a mindennapi, hétköznapi használatról, mert sajnos ezek is nagyon körülményesen működnek ezeken a rendszereken.
-
01andris
tag
Helló!
Keresztfiamnak szeretnék tabletet.
Igényeim(ő igényei)
-4 mag
-min 7"
-e-booknak használva
-egy-két játék,netezés,3G
ár-30-40000ft.Köszi a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest