- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuuki
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, de teljesen elvesztem a gépek és információk között, ezért kérnék egy kis segítséget.
Amit szeretnék: 10", de még 8"-al is kiegyezek. Leginkább filmezésre, böngészésre, olvasásra használnám. Nem kell 3G, Wifi elég. Legyen gyors és nem bánnám ha később is lenne rá szoftverfrissítés. Nem tudok/akarok rootolni, tehát a gyári rendszer legyen használható. Minderre 100.000 Ft-om van max.Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
eastsider
nagyúr
válasz
lazlogogola #47876 üzenetére
de 3000mAH akksi
-
darnics
aktív tag
válasz
fateless #47878 üzenetére
bocsi elmondanád a folyamatot mert nem tudom letölteni egy ilyen nem magyar oldalrol.rányomok bead valami mirrort hogy azt töltsem le de mikor rányomok akkor persze mindenfélle villogó dolgokat ad be és nem enged semmit letölteni mert mindenféle baromságot ad be segits ok??ez az egy ami kell egyelöre oldjuk már meg.nincs valami magyar egyszerübb oldal??
-
válasz
tvamos #47882 üzenetére
De igen, de mintha arról beszélt volna, hogy a gyári rom 2.2, de fent van a 2.3.7, amin nincs Play.
Mivel láthatóan nem nagy ROM-olgató az illető, gondolom egyszerűbb lenne feldobni a Play-t arra, mint a gyári 2.2-es ROM-ot újra a készülékre.De a legegyszerűbb a minél gyorsabb eladás lenne, hogy aztán vegyen egy "kész" eszközt.
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Tabletet vagy mini Laptopot szeretnék venni maximum 25000 forintért.
Tudtok ajánlani párat ami nagyon jó?
Egy kérdésem lenne, ilyet hogy Google fordító, Indamail, Facebook, Nemet alapszókincs és hasonlókat is tudok rajtuk nézni és írni ugye.
Tudom lehet nektek ostoba kérdés de totál nem értek hozzá.
Külföldre megyek dolgozni és azért lenne rá szükségem. -
válasz
darnics #47872 üzenetére
Ahogy te magad is rájöttél már, hiba volt megvenni ezt a készüléket. (Ez a tablet?)
Ahogy már korábban leírták (de utána is fel akarod rakni a windows-t) win nem fog felmenni erre a készülékre. Egyszerűen nem lehet. Ennyi.
Ha nem tudod visszavinni, akkor nagyon kemény napok várnak rád, ha ROM-ot akarsz cserélni. Először is a korábban linkelt oldalon keresd meg, hogy melyik a te készülékedhez tartozó ROM, amihez meg kell azt is tudni, hogy milyen készüléked van. A google-ben rákeresve bármelyik általad ismert és használt tesztprogi meg fogja neked mondani, hogy pontosan melyik készülékkel rendelkezel (Mivel több 101-es készülék is létezik).
Az adott progi .apk-ját le tudod tölteni a gépedre, majd átmásolni pl kábelen a készülékre és miután engedélyezed a külsős progik telepítését, fel tudod dobni rá.Azt is megpróbálhatod, hogy .apk-ként feldobsz egy Google Play-t a készülékre, minden bizonnyal menni fog és eléred a programjaidat, amiket le akarsz tölteni. (Google play letöltése a gépre, majd onnan átrakod a tabletre mindengy melyik mappába, pl a Downloadba is lehet, majd a tableten a beállításokban engedélyezve a biztonság fül alatt az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését, utána rátapicskolsz az .apk fájlra, ami után feltelepíti a google play-t). Felteszem ha a play fent lesz és fel tudod rakni az ismert progijaidat, megnyugszol.
Ha ezen leírás után sem megy a play felrakása, akkor azt tudom javasolni, hogy vidd el egy szervizbe, párezer forintért (munkaóra díja) feldobnak neked rá eredeti ROM-ot.
Remélhetőleg nem fizettél érte sokat, mert egy öreg jószágról van szó, ha 2.2 a gyári verzió hozzá...
-
sublett
tag
válasz
qqcqqc #47863 üzenetére
Igen ez igaz, de nekem nem NASom van hanem egy wd tv live, aminek nincs torrent kliense amit távolról irányítani tudnék, tehát csak egy hálózati tarhely ami adott és azt kellene elernem. Viszont csak és kizárólag ugyanazon a vezeték nélküli hálózaton használnám, tehát nem munkából, hnem otthon.
-
Zeki
nagyúr
válasz
darnics #47870 üzenetére
Nem lehet.
Windows nem megy fel, androidból sem akármi, mert mindegyikhez van külön rom.Tudni kell a pontos tipust, és a needrom.com-on nézni hozzá. De neked az is magas lenne, ha windowst akarsz rátetetni. És kivel csináltatnád?
Átbaszott, mert egy szoftveresen biztos fost adott el neked. De lehet hardveresen is az. -
darnics
aktív tag
üdv! ujra itt vagyok egy hatalmas problémával.szereztem ma egy ARCHOS 10'1 INTERNET TABLET 8GB ÉS MIKOR HAZAHOZTAM ÉS TÜZETESEBBEN ÁTNÉZTEM RÁJÖTTEM HASZNÁLHATATLAN.A HÜLYEGYEREK AKI ADTA MAGYARÁZOTT ÖSSZE VISSZA HOGY GYÁRI SZOFTVER VAN MEG EGY MAGYAR SZOFTVER IS VAN RAJTA ÉS ILYEN BOOT MENÜBÖL KELL KIVÁLASZTANI HOGY MELYIKET AKAROM MERT AZ EREDETI ANGOL GYÁRIT NEM LEHET LETÖRÖLNI.LÁTOM SZAR AZ EGÉSZ RÉGI RENDSZER GOOGLE ALKALMAZÁSOK SEMMI GOOGLE PLAY HOGY LETÖLTSEM A PROGRAMJAIMAT SEMMI ÉS RÁADÁSUL ROOTOLVA IS VAN A TÁBLAGÉP AMIHEZ SZINTÉN NEM ÉRTEK.AZ ANGOL VERZIÓBAN ANDROID 2.2.1 FUT A MAGYARBA ANDROID 2.3.7 .A NAGY FELADAT HOGY ELSZERETNÉK TÜNTETNI MINDENT A GÉPRÖL A ROOTOLÁST IS A KÉT PROGIT A GYÁRIT IS NEM ÉRDEKEL HOGY NEM LEHET VALAMIT KIKELL TALÁLNI ÉS EGY NORMÁLIS RISS SZOFTVERT RÁTENNI ANDROIDOT VAGY WINDOWS VAGY BÁRMIT AMIVEL RENDESEN MÜKÖDIK.KÉRLEK SEGITS .HONNAN TÖLTSEK LE MIT HOGYAN RAKJAM FEL.köszi!
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
30k alatt (minél jobban alatta) (25k környékén) milyen használt 7"-os tabot ajánlotok?
galaxy tab plus 7.0-t néztem 28k-ért
kínait, ha lehet nem szeretnék
1gb RAM legyen, meg értelmes SoC -
-
válasz
sublett #47862 üzenetére
torrent remote (pl transmission , van win alá, utorrentnek is van távoli vezérlés). a gépen megy a torrent program, te a tabon csak táv menedzseled. tudsz torrentet hozzáadni, letöltést beállítani.
én a telómon így használom: torrent file letölt a telefonra, transmission remote megnyit és az otthoni nas letölti a cuccot a drótos neten. -
sublett
tag
válasz
MrCsiT #47855 üzenetére
A hálózaton lévő hddt látja, másolni, lejatszani tud róla, csak (és remélem ez nem warez) torrent klienssel nem tudok egyenesen oda tölteni. Ha lenne olyan kliens ami ezt kezeli akkor meg lenne oldva a dolog, de mivel az összes amivel dolgom volt csak lokalba tud tölteni, ezért arra gondoltam hogy bemountolom a hddt mintha lokális mappa lenne és oda már talán letolt a kliens (aztán az is megoldás lehet, ha a kliensbe beallitom hogy letoltes után másolja a kész fájlt a hálózati hddre, de sztem ez nagyon lassú lenne egy több gbos fájllal (és ezek az androidos kliensek nagyon alapak...)
-
Kuruc2
senior tag
Üdv!
Valaki tud véleményt mondani erről: atab9s ?
Mennyire jó választás ez így 2014 elején, és mennyit ér meg újan?
Kijelző: 9 col TFT (800x480) 5 pontos kapacitív Multi-Touch érintőképernyő
Processzor: ARM Cortex A8, (1GHz)
Memória: 512MB DDR3
Háttértár: 8GB Flash
Videókártya: Mali-400, (2D/3D támogatással)
WiFi: 802.11b/g/n, 3G mobil internet támogatás USB adapter segítségével
Bluetooth: Beépítve
Kártyaolvasó: microSD
Interfész: 1xmicroUSB2.0 OTG, 1x3.5mm sztereó jack, G-szenzor
Webkamera: Előnézeti: 0.3 MPixel + Sztereo mikrofon
Akkumulátor: 4500mAh
Tömeg: 580 gramm, Méretek: 240 x 190.5 x 10.8 mm
Op. rendszer: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) -magyar lokalizációval!Leírás:
"Az Android 4.0 operációs rendszer nyújtotta lehetőségek tárháza szinte végtelen. Az Android Marketből több ezet alkalmazás áll rendelkezésre, mellyel a készülék lehetőségei kiaknázhatóak. Az előtelepített Google alkalmazások megtalálhatóak a készüléken, így a levelezés, Internet-böngészés minden további telepítés nélkül rendelkezésre áll. Az előtelepített alkalmazások között megtalálhatóak a Multimédia lejátszók is.A Tablet hardveres képességei számos bővítési lehetőséget nyújtanak. Akár vezeték nélküli Bluetooth eszközökkel, akár az OTG szabványt támogató USB csatlakozáson keresztül. Ez lehet külső meghajtó vagy akár 3G modem is .Az Internet-csatlakozás vezeték nélküli hálózatokon keresztül Wi-Fi kapcsolattal létesíthető. A készülék Cortex-A8 processzora elegendő teljesítményű akár Full HD felbontású filmek lejátszásához is. A készülék kijelzője a modern kihívásoknak megfelelően Multi-touch technológiával van ellátva, ami lényegesen megkönnyíti az alkalmazások használatát. Az aTAB7 beépített G-sensorával bármilyen irányba fordítható a készülék, azt mindig követi a kijelző. A készülék 512 MB rendszermemóriával és 8 GB tárolóhely kapacitással rendelkezik. A memóriakapacitás MicroSD kártyával bővíthető."Támogatott video formátumok:
AVI, WMV, MP4, MKV, RM, RMVB, FLV, MOV (max. 1080p), MPG, RM, RMVB, WMVTámogatott felírat formátumok:
SMI, ASS, SSA, SRT, SUB, SUB+. IDXTámogatott hang formátumok:
MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGGTámogatott e-book formátumok:
TXT, PBD, PDF, EPUB, FB2, HTMLTámogatott kép formátumok:
JPG, BMP, PNG, GIF -
MrCsiT
addikt
válasz
sublett #47853 üzenetére
ezzel sem megy?
ES File Explorer (bal szélére tappolj, ott választhatsz hálózatot)
-
sublett
tag
Sziasztok!
Egy rootolt 2012es nexus 7-vel 4.4.2 androiddal nem tudom megoldani egy hálózati hdd mountolasat, próbáltam a cifs managert és a mount managert is, de egyiket sem tudom normálisan beparameterezni. 4.2 androidhoz találtam leírást de azzal nem ment.Valaki tud segíteni?
Előre is köszi!
Sublett
-
válasz
benekrisztia #47850 üzenetére
Az valoszinuleg nem sw hiba lesz, ha a visszaallitas utan se mukodik, akkor inkabb vidd szakemberhez..
-
beloadjoker
őstag
Hali!
navon platinum 10-hez tudnátok főzött romot romokat linkelni vagy valami helyet ahol össze vannak gyűjtve ?
-
benekrisztia
újonc
Üdv!
Már 4 napja böngészek problémámmal kapcsolatban, remélem itt kaphatok egy kis segítséget.
1 hete kaptam egy vadi új Alcor Vega D7124 ("H" nélkül) típusú android 4.2.2 tabletet minden tartozékával + vettem mellé egy microUSB-s billentyűzetes tokot. Az első napokban teljesen hibátlanul működött, majd egyszer csak gondolt egyet és (ha jól tudom) az OTG funkciója felmondta a szolgálatot.PC-re csatlakoztatva tökéletesen működik, lehet rá másolni, vagy épp bármi megoldható, ami PC és tablet között elvégezhető adatkábellel. Viszont, ha a tabletre csatlakoztatnék egeret/billentyűzetet/pendrive-ot stb., azt nem észleli se automatikusan, se manuálisan. A hozzáadott OTG kábel és a különböző perifériák más eszközökön tökéletesen működnek (tesztelve több telefonnal és tablettel), csak újabban az enyém nem "látja" már őket.
Próbálkoztam gyári visszaállítással is, de az sem segített. Szóval akárhogy nézem, valahogy a tablet usb foglalatával lehet probléma, mert a különböző dolgok más eszközökkel gond nélkül működnek. És pár napja még a tablettel is működtek. Próbálkoztam már OTG/HOST kapcsoló progikkal is az Áruházból de semmivel nem értem el, hogy úgy működjön, mint pár napja, hibátlanul.
A garancia miatt még nem szeretnék custom rom-ot tenni rá (talán ha esetleg lenne valakinek gyári ehhez a típushoz), gondoltam kérdezek itt is, hátha van valami megoldás, ha nincs akkor marad a garancia.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
lambda5 #47847 üzenetére
Semmi szqmottevo info rola , felhasznaloi oldalrol, ha a gyartot veszem alapul es az eddigi munkajukat akkor nem rossz darab, a soc ami benne van boven eleg mindenre, ram csak 1 giga , elvileg jo tabnak kene lennie, az biztos hogy jobb is mi t a B brandek, de tobb info , csak a hasznalat alatt derul ki.
-
Szerintetek ez milyen lehet?
CUBE U51GT Talk 7 3G -
lambda5
tag
-
Male
nagyúr
Mivel az Onda tablet topic halottnak tűnik, így itt kérdezem:
Onda V975M van valakinek? Mi a vélemény róla? (külföldi infók alapján sem a micro USB, sem a mini HDMI nem szabványos rajta, hanem hosszabb/mélyebb... ez igaz lehet
)
Esetleg van valami más ajánlott tab a következő paraméterekkel:- 9.7 - 10.1", IPS vagy valami normális kijelző, tehát nem TN+film, 4:3 vagy 16:10 képaránnyal (16:9 nem OK)
- minimum 1280x800 felbontás (itt párban az IGP-vel, tehát bírja is el a felbontást, az RK3188-aknál sokhelyen olvasom, hogy a FullHD meg nagyobb felbontású kijelzőket azért nehezen bírja)
- 2GB RAM
- normális tárhely méret a programoknak (ne kelljen kínlódni App2SD-vel meg átlinkelgető programokkal), a belső "SD" mérete viszont nem érdekel különösebben
- ne kelljen kikapcoslgatni, tehát ha lenyomom a kijelzőt, ne merüljön olyan tempóban, mint normálisan bekapcsolva... a mostanim sajnos ilyen.Nem kötelező, de jó lenne:
- Micro USB-ről töltsön....
- 4.4-es Android
- Akksi bírjon rengetegetNa jó, egy 5-6 órával megelégszem, ha olvasás, netezés mellett bírja eddig
Ami nem számít:
- Játék alatti teljesítmény
- Videós képességekMindez lehetőleg 200 dollárba férjen bele (max 250, de az már csak akkor, ha nagyon megéri a felárat), a vám nélküli árat nézve.
-
donjohnson
addikt
válasz
s.s.j.goku #47844 üzenetére
az asus memo pad hd 7 nem támogatja az otg funkciót, így nem tudsz vele pendrive-ot olvastatni.
-
s.s.j.goku
tag
Üdv
Lenne egy kérdésem. Asus Memopad HD7-re ha OTG kábelen rádugok 16gb-os Pendrive-ot, kezelni fogja?
A tervaz volt volt hogy mesék maradnak pendrive-on, és kábelen keresztül csatlakozik.
Most olvasom edigital hozzá szólásoknál, hogy ez nem műkszik.
Valaki le irná nekem ez hogy is van ez? -
ezanickem
tag
válasz
Matykoh #47842 üzenetére
Hát nekem van Kindl könyvolvasóm és sokkal kényelmesebb azon olvasni mint egy tabletten. Havonta egyszer kell csak töltenem, könnyű, foghatom a képernyőjét is (nem a paperwhite) illetve egyszer sem éreztem azt, hogy elfáradt volna a szemem. Ha olvasás a fontos akkor könyvolvasó.
-
Matykoh
tag
Sziasztok!
MM-ban "akciós" a Wayteq xTAB-S7M termékük. Ez ahogy néztem, nagyjából megegyezik (vagy ugyanaz?) az S7-tel, amit itt igen-igen lehúztak?
Drágának nem drága, meg szerintem arra, amire én használnám, a célnak megfelelne (e-book, időnként film). Vagy inkább vegyek egy E-book olvasót, azon úgymond "kényelmesebb" az olvasás?Köszönöm előre is.
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors segélyt kérek! Ismerősöm tabletje (MyAudio Series 9) került hozzám azzal, hogy a kislánya lejelszavazta és nem tudják a jelszót... :S
Próbáltam recovery mode-ban indítani, de nem sikerült... Valaki le tudná írni mik a lépések? Találtam ezt azt neten, de sajnos mégsem sikerült recovery modba lépnem...Köszönöm előre is...
-
tjb007
nagyúr
A-GPS van benne.
Azt hittem, hogy így 2014-re már túljutunk ezen az A-GPS dolgon, de úgy látszik mégsem. Még egyszer leírom akkor, hogy az A-GPS is egy beépített rendes GPS azzal a különbséggel, hogy a plusz funkciója révén meg tudja gyorsítani a pozicionálást. Ha akarod használod ez a kiegészítő opciót, ha nem akkor meg nem. -
Spet
addikt
válasz
CHIPman #47833 üzenetére
Na pl erről a modellről megtudod mondani, hogy beépített GPS chipje van vagy csak A-GPS? Edigital oldalán még ott a GPS, hivatalos oldalon már nincs semmi leírás róla.
Ilyen pl az Xperia Ion mobilom is tudja GPS-t... szoftveresen internetcsatlakozással (szóval nem hiszem, hogy olyan eget rengetően bonyolult kérdés volt, már bocs)
-
Bátor75
tag
válasz
monti0222w #47825 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CHIPman #47833 üzenetére
A lényeg: amire alapból csak google térkép van, az nem megy offline (tudomásom szerint). A megvehető sygic, meg a warezban felrakott igo megy offline. Szintén tudomásom szerint.
És most korrigálom magam, a google is tud offline lenni, csak nem úgy mint a többiek.
-
tjb007
nagyúr
Az internet alapú -a te szavaiddal élve- GPS (aka A-GPS) is rendes GPS, csak rendelkezik egy rásegítéssel, ami opcionálisan használható.
Nem tudom pontosan melyik Prestigio modellről van szó, de feltételezem valamelyik 3G-sről, általában -1-2 kivételtől eltekintve- azokban szokott GPS is lenni. Mivel azokban MT8139 van, ezért ezekben A-GPS van. -
lambda5
tag
válasz
daniel2121 #47827 üzenetére
Itt:
Bár a 10"-nál panaszkodnak a sebességre... És a Mali400 MP4 sem mai gyerek...Az LG G Pad 8.3-ért sokallom a pénzt...
-
OddMan
őstag
Adobe flash player-t tudok telepíteni 4.2.2 Androidra?
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Honnan lehet tudni, hogy a tabletekbe épített GPS internet alapú vagy rendes GPS? Prestigo márkáról lenne szó.
-
lambda5
tag
Sziasztok!
8" körüli tabletet keresek ~ 60 ezer Ft körül.
Felhasználás: játék, film, net... (ebben a sorrendben
Fontos lenne: akku idő, és autós töltő, (ha USB-n keresztül nem lehet tölten...)
Asus MeMO Pad 8 -at néztem ki, de nincs tapasztalato tabletek terén... -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok..
ExtrémDigitálba kinéztem egy tabot, pontosan ezt: "Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 (PMP5670C_WH_DUO)"
Nem találtam neki topikot, vki vett már ilyet vannak vele tapasztalatok?
30.000FT a max ami tabletre mehetne, még kinéztem a "Navon Predator 7" tabletet.Ki melyiket javasolná?
Vagy ha van más típus ami hasonló tudású de nem több 30-nál.Köszönöm.
-
Mobildeck
tag
válasz
Mobildeck #47813 üzenetére
azóta persze még többet olvastam (én is jól elbeszélgetek magammal
) és habár a navon predator 7 marad mint utolsó lehetőség, a következő elemek lettek felvéve a képzeletbeli listámra (és egyébként is inkább a 8 körüli gépek tetszenek) :
Alcor Zest Q813IX
WayteQ xTAB-79qci
BEEX Mini Beeebben a kategóriában (ár és méret) mintha láttam volna még ezer megoldást, de valamiért nem emlékszem rájuk. beexről bármi infó? volt már valakinek? kommentekből itt ott azt hoztam le hogy jó gép, viszont mivel egy áron van a másik kettővel, nem egyértelmű a választás
-
kemperlama
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet vásárolni, lehet használt is, de itthon szeretném beszerezni. A rendeltetés leginkább Skype lenne videóhívással, 3G nem szükséges. Erre tudnátok mondani egy pár tippet? A pénz nem számít, mert nincs
A viccet félretéve nem szeretnék rá sokat költeni azért
-
v_angelus
tag
válasz
zoltan6 #47815 üzenetére
Megvan a Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1. Csináltam egy gyári visszaállítást, mert olyan történtami még soha, felugrott egy kis ablak, hogy valami kártékony weboldal jött szembe, és ijedtemben visszaállítottam a gyári állapotot
. Újra indítás után vettem észre, hogy eltünt a Prestigio telepítőből minden progi és, a képek is. Nem is baj, hogy így alakult legalább több a szabad hely. És egy kis utánnajárassal sikerült feltenni a flash-t is.
Tetszik a tablet, így hogy szinte semmi progi nincs rajta gyorsan működik. -
tjb007
nagyúr
válasz
energy4ever #47814 üzenetére
Samsung Galaxy Note 10.1, Samsung Galaxy TabPro/NotePro széria
-
zoltan6
addikt
válasz
energy4ever #47814 üzenetére
LG G pad 8.3 az s5 az nem tablet,hanem telefon.meg majd jön nemsokára a nexus 8.
-
energy4ever
addikt
Melyik a legerosebb anroidos tablet?
Eddig azt hittem, hogy a nexusom vaami csucsmodel, de lattam az S5 specifikaciojat, es a 2Ghz/mag orajel elege mesze van az 1,2ghz-tol... -
Mobildeck
tag
válasz
Mobildeck #47801 üzenetére
nekem lassan körvonalazódik a lehetséges jelöltek listája, kb valahogy így:
navon predator 7
vega q7108
myaudio 816qctudom méretben nem ugyanazok, de a 8 inch igencsak tetszik, de majd ma megtapizom őket.
hw ügyben a myaudioban ugyanaz van mint a wayteq xtab-s7 (és xtab-700qci) és ezekről nem sok jót olvastam eddig, bár ez nem feltétlen jelenti azt hogy rossz a soc. a predatorról pedig eddig inkább csak jókat olvastam.hajlik a szívem a myaudio felé, de lehet az eszemre kellene hallgatni és a navont választani?
-
bajnok62
újonc
Tudna nekem segiteni valaki! van egy aTAB7s tabletem és nem tudok belépni a belépési kodot valahogy elfelejtettem, hogyan lehetne vissza álitani mert probáltam frrisiteni de azzal se sikerült.van valakinek ötlete. mert ha van megköszönném.
-
30z.Samu
félisten
Jó reggelt! Én is hasonló kérdést tennék fel, mint az előttem szóló.
Most is van egy tabletem, de kinőttem (DPS Dream 7) és szeretnék váltani. A hdmi kimenet nem hátrány, ha van...néztem a Concorde Tab Rokee-t, a hardvere nem tűnik rossznak, csak nem tudom milyen a támogatottsága és nem tudom mennyire megbízható kütyü. Néztem továbbá Acer Isconia B1-et (1GB-s verziót), első ránézésre kb egy tudásúnak tűnik a két gép, de biztos van a márkán kívűl is valami különbség...ebben szeretnék segítséget kérni. -
szuszinho
őstag
Sziasztok!
10es méretben kellene olvasásra, fb-ra, netezésre egy táblagép. ~30 ezer a keret rá, jöhet külföldről is.
Az angol ebayen nézegettem Allwinner A20-as modelleket. Érdemes ilyenből venni?
Köszi!
-
ezanickem
tag
ConCorde tab Q10 tabletről mi a véleményetek? Asus MeMopad HD7 vagy a Nexus 7 géphez képest milyen?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az Acer tabletek megbízhatóak? Szemezek egy Iconia B1-gyel.
-
vagamo
őstag
Esetleg valamit tudni lehet ennek a megjelenésével kapcsolatban?
ZTE-V98
Tudom Windows tablet, de itt pörög az élet. -
Jocozolg
tag
Üdv!
50-60 eFt környékén keresek tabletet.
Használat:
Már 1,5 éve nyüstöl a kölyök, mert minden haverjának már van, de most az anyja megtört és márciusban névnapjára ez lesz az ajándék.
Elsős a srác, nem biztos, hogy nagyon kihasznál bármilyen hardvert, no meg ez lesz az első gépe.
Szóval a Plants vs. Zombies meg Angry Birds menjen szépen. Kb. ennyi.
Esetleg még egy 70-80-as kategória is érdekelne, hátha a nagyszülőket is elkapja a gépszíj és beszállnak a masinába.Kösz
Jocó -
ezanickem
tag
válasz
this is life #47793 üzenetére
ASUS MeMO Pad HD 7 ami szimpatikus de csak a Wayteq 79 qci rendelkezik hdmi csatlakozóval. Néha rácsatlakoztatnám a tv-re a gépezetet, hogy egy felvett videot, vagy csak szimpla online videot megmutassak, vagy lehet ezt usb-n keresztül is?
-
Bátor75
tag
Sziasztok!
Azt meg tudná-e nekem valaki mindani, hogy az alcor D785M az kinek a terméke? Azért kérdem, mert a root az megvan és ha lehet raknék fel frissebb androidot, de ehhez ugye tudnom kellen, hogy melyik kínai tabletet árulják alcorék ezen a néven.
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Mobildeck
tag
sziasztok, en is tablet vasarlas elott allok. szempont egyelore nem sok van, csak otthon hasznalnank wifin, foleg netezesre, es tartalomfogyasztasra (youtube, blogok, kepek, fb, ilyesmik) fontos lenne hogy ne meruljon le 2-3 ora netezes utan, vagy ha igen, gyorsan toltson fel lehetoleg.
szep kep nem hatrany,(felbontas, fenyero, erintes megfelelo erzekelese) illetve hogy jol fogja a wifi jelet, meretben rugalmas vagyok, de konnyen lehessen vele gepelni ha arra kerul a sor, gondolom ez inkabb a 7 inch kornyeken egyszerubb mintsem egy 10es eseteben.
ha frissitheto/van ra support/romok hozza az extra jopont.
arban nem tudom ilyesmit mennyiert lehet szerezni, de varom a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged