Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuuki
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, de teljesen elvesztem a gépek és információk között, ezért kérnék egy kis segítséget.
Amit szeretnék: 10", de még 8"-al is kiegyezek. Leginkább filmezésre, böngészésre, olvasásra használnám. Nem kell 3G, Wifi elég. Legyen gyors és nem bánnám ha később is lenne rá szoftverfrissítés. Nem tudok/akarok rootolni, tehát a gyári rendszer legyen használható. Minderre 100.000 Ft-om van max.Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
eastsider
nagyúr
válasz
lazlogogola #47876 üzenetére
de 3000mAH akksi
-
darnics
aktív tag
válasz
fateless #47878 üzenetére
bocsi elmondanád a folyamatot mert nem tudom letölteni egy ilyen nem magyar oldalrol.rányomok bead valami mirrort hogy azt töltsem le de mikor rányomok akkor persze mindenfélle villogó dolgokat ad be és nem enged semmit letölteni mert mindenféle baromságot ad be segits ok??ez az egy ami kell egyelöre oldjuk már meg.nincs valami magyar egyszerübb oldal??
-
válasz
tvamos #47882 üzenetére
De igen, de mintha arról beszélt volna, hogy a gyári rom 2.2, de fent van a 2.3.7, amin nincs Play.
Mivel láthatóan nem nagy ROM-olgató az illető, gondolom egyszerűbb lenne feldobni a Play-t arra, mint a gyári 2.2-es ROM-ot újra a készülékre.De a legegyszerűbb a minél gyorsabb eladás lenne, hogy aztán vegyen egy "kész" eszközt.
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Tabletet vagy mini Laptopot szeretnék venni maximum 25000 forintért.
Tudtok ajánlani párat ami nagyon jó?
Egy kérdésem lenne, ilyet hogy Google fordító, Indamail, Facebook, Nemet alapszókincs és hasonlókat is tudok rajtuk nézni és írni ugye.
Tudom lehet nektek ostoba kérdés de totál nem értek hozzá.
Külföldre megyek dolgozni és azért lenne rá szükségem. -
válasz
darnics #47872 üzenetére
Ahogy te magad is rájöttél már, hiba volt megvenni ezt a készüléket. (Ez a tablet?)
Ahogy már korábban leírták (de utána is fel akarod rakni a windows-t) win nem fog felmenni erre a készülékre. Egyszerűen nem lehet. Ennyi.
Ha nem tudod visszavinni, akkor nagyon kemény napok várnak rád, ha ROM-ot akarsz cserélni. Először is a korábban linkelt oldalon keresd meg, hogy melyik a te készülékedhez tartozó ROM, amihez meg kell azt is tudni, hogy milyen készüléked van. A google-ben rákeresve bármelyik általad ismert és használt tesztprogi meg fogja neked mondani, hogy pontosan melyik készülékkel rendelkezel (Mivel több 101-es készülék is létezik).
Az adott progi .apk-ját le tudod tölteni a gépedre, majd átmásolni pl kábelen a készülékre és miután engedélyezed a külsős progik telepítését, fel tudod dobni rá.Azt is megpróbálhatod, hogy .apk-ként feldobsz egy Google Play-t a készülékre, minden bizonnyal menni fog és eléred a programjaidat, amiket le akarsz tölteni. (Google play letöltése a gépre, majd onnan átrakod a tabletre mindengy melyik mappába, pl a Downloadba is lehet, majd a tableten a beállításokban engedélyezve a biztonság fül alatt az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését, utána rátapicskolsz az .apk fájlra, ami után feltelepíti a google play-t). Felteszem ha a play fent lesz és fel tudod rakni az ismert progijaidat, megnyugszol.
Ha ezen leírás után sem megy a play felrakása, akkor azt tudom javasolni, hogy vidd el egy szervizbe, párezer forintért (munkaóra díja) feldobnak neked rá eredeti ROM-ot.
Remélhetőleg nem fizettél érte sokat, mert egy öreg jószágról van szó, ha 2.2 a gyári verzió hozzá...
-
sublett
tag
válasz
qqcqqc #47863 üzenetére
Igen ez igaz, de nekem nem NASom van hanem egy wd tv live, aminek nincs torrent kliense amit távolról irányítani tudnék, tehát csak egy hálózati tarhely ami adott és azt kellene elernem. Viszont csak és kizárólag ugyanazon a vezeték nélküli hálózaton használnám, tehát nem munkából, hnem otthon.
-
Zeki
nagyúr
válasz
darnics #47870 üzenetére
Nem lehet.
Windows nem megy fel, androidból sem akármi, mert mindegyikhez van külön rom.Tudni kell a pontos tipust, és a needrom.com-on nézni hozzá. De neked az is magas lenne, ha windowst akarsz rátetetni. És kivel csináltatnád?
Átbaszott, mert egy szoftveresen biztos fost adott el neked. De lehet hardveresen is az. -
darnics
aktív tag
üdv! ujra itt vagyok egy hatalmas problémával.szereztem ma egy ARCHOS 10'1 INTERNET TABLET 8GB ÉS MIKOR HAZAHOZTAM ÉS TÜZETESEBBEN ÁTNÉZTEM RÁJÖTTEM HASZNÁLHATATLAN.A HÜLYEGYEREK AKI ADTA MAGYARÁZOTT ÖSSZE VISSZA HOGY GYÁRI SZOFTVER VAN MEG EGY MAGYAR SZOFTVER IS VAN RAJTA ÉS ILYEN BOOT MENÜBÖL KELL KIVÁLASZTANI HOGY MELYIKET AKAROM MERT AZ EREDETI ANGOL GYÁRIT NEM LEHET LETÖRÖLNI.LÁTOM SZAR AZ EGÉSZ RÉGI RENDSZER GOOGLE ALKALMAZÁSOK SEMMI GOOGLE PLAY HOGY LETÖLTSEM A PROGRAMJAIMAT SEMMI ÉS RÁADÁSUL ROOTOLVA IS VAN A TÁBLAGÉP AMIHEZ SZINTÉN NEM ÉRTEK.AZ ANGOL VERZIÓBAN ANDROID 2.2.1 FUT A MAGYARBA ANDROID 2.3.7 .A NAGY FELADAT HOGY ELSZERETNÉK TÜNTETNI MINDENT A GÉPRÖL A ROOTOLÁST IS A KÉT PROGIT A GYÁRIT IS NEM ÉRDEKEL HOGY NEM LEHET VALAMIT KIKELL TALÁLNI ÉS EGY NORMÁLIS RISS SZOFTVERT RÁTENNI ANDROIDOT VAGY WINDOWS VAGY BÁRMIT AMIVEL RENDESEN MÜKÖDIK.KÉRLEK SEGITS .HONNAN TÖLTSEK LE MIT HOGYAN RAKJAM FEL.köszi!
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
30k alatt (minél jobban alatta) (25k környékén) milyen használt 7"-os tabot ajánlotok?
galaxy tab plus 7.0-t néztem 28k-ért
kínait, ha lehet nem szeretnék
1gb RAM legyen, meg értelmes SoC -
-
válasz
sublett #47862 üzenetére
torrent remote (pl transmission , van win alá, utorrentnek is van távoli vezérlés). a gépen megy a torrent program, te a tabon csak táv menedzseled. tudsz torrentet hozzáadni, letöltést beállítani.
én a telómon így használom: torrent file letölt a telefonra, transmission remote megnyit és az otthoni nas letölti a cuccot a drótos neten. -
sublett
tag
válasz
MrCsiT #47855 üzenetére
A hálózaton lévő hddt látja, másolni, lejatszani tud róla, csak (és remélem ez nem warez) torrent klienssel nem tudok egyenesen oda tölteni. Ha lenne olyan kliens ami ezt kezeli akkor meg lenne oldva a dolog, de mivel az összes amivel dolgom volt csak lokalba tud tölteni, ezért arra gondoltam hogy bemountolom a hddt mintha lokális mappa lenne és oda már talán letolt a kliens (aztán az is megoldás lehet, ha a kliensbe beallitom hogy letoltes után másolja a kész fájlt a hálózati hddre, de sztem ez nagyon lassú lenne egy több gbos fájllal (és ezek az androidos kliensek nagyon alapak...)
-
Kuruc2
senior tag
Üdv!
Valaki tud véleményt mondani erről: atab9s ?
Mennyire jó választás ez így 2014 elején, és mennyit ér meg újan?
Kijelző: 9 col TFT (800x480) 5 pontos kapacitív Multi-Touch érintőképernyő
Processzor: ARM Cortex A8, (1GHz)
Memória: 512MB DDR3
Háttértár: 8GB Flash
Videókártya: Mali-400, (2D/3D támogatással)
WiFi: 802.11b/g/n, 3G mobil internet támogatás USB adapter segítségével
Bluetooth: Beépítve
Kártyaolvasó: microSD
Interfész: 1xmicroUSB2.0 OTG, 1x3.5mm sztereó jack, G-szenzor
Webkamera: Előnézeti: 0.3 MPixel + Sztereo mikrofon
Akkumulátor: 4500mAh
Tömeg: 580 gramm, Méretek: 240 x 190.5 x 10.8 mm
Op. rendszer: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) -magyar lokalizációval!Leírás:
"Az Android 4.0 operációs rendszer nyújtotta lehetőségek tárháza szinte végtelen. Az Android Marketből több ezet alkalmazás áll rendelkezésre, mellyel a készülék lehetőségei kiaknázhatóak. Az előtelepített Google alkalmazások megtalálhatóak a készüléken, így a levelezés, Internet-böngészés minden további telepítés nélkül rendelkezésre áll. Az előtelepített alkalmazások között megtalálhatóak a Multimédia lejátszók is.A Tablet hardveres képességei számos bővítési lehetőséget nyújtanak. Akár vezeték nélküli Bluetooth eszközökkel, akár az OTG szabványt támogató USB csatlakozáson keresztül. Ez lehet külső meghajtó vagy akár 3G modem is .Az Internet-csatlakozás vezeték nélküli hálózatokon keresztül Wi-Fi kapcsolattal létesíthető. A készülék Cortex-A8 processzora elegendő teljesítményű akár Full HD felbontású filmek lejátszásához is. A készülék kijelzője a modern kihívásoknak megfelelően Multi-touch technológiával van ellátva, ami lényegesen megkönnyíti az alkalmazások használatát. Az aTAB7 beépített G-sensorával bármilyen irányba fordítható a készülék, azt mindig követi a kijelző. A készülék 512 MB rendszermemóriával és 8 GB tárolóhely kapacitással rendelkezik. A memóriakapacitás MicroSD kártyával bővíthető."Támogatott video formátumok:
AVI, WMV, MP4, MKV, RM, RMVB, FLV, MOV (max. 1080p), MPG, RM, RMVB, WMVTámogatott felírat formátumok:
SMI, ASS, SSA, SRT, SUB, SUB+. IDXTámogatott hang formátumok:
MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGGTámogatott e-book formátumok:
TXT, PBD, PDF, EPUB, FB2, HTMLTámogatott kép formátumok:
JPG, BMP, PNG, GIF -
MrCsiT
addikt
válasz
sublett #47853 üzenetére
ezzel sem megy?
ES File Explorer (bal szélére tappolj, ott választhatsz hálózatot)
-
sublett
tag
Sziasztok!
Egy rootolt 2012es nexus 7-vel 4.4.2 androiddal nem tudom megoldani egy hálózati hdd mountolasat, próbáltam a cifs managert és a mount managert is, de egyiket sem tudom normálisan beparameterezni. 4.2 androidhoz találtam leírást de azzal nem ment.Valaki tud segíteni?
Előre is köszi!
Sublett
-
válasz
benekrisztia #47850 üzenetére
Az valoszinuleg nem sw hiba lesz, ha a visszaallitas utan se mukodik, akkor inkabb vidd szakemberhez..
-
beloadjoker
őstag
Hali!
navon platinum 10-hez tudnátok főzött romot romokat linkelni vagy valami helyet ahol össze vannak gyűjtve ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest