- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
sziasztok! a téma bevezetőben szereplő közép kategóriás készülékek mellé tudtok még ajánlani néhányat az alábbi paraméterekkel?
40-50 ezer forint,
új készülék,
Magyarországi vásárlás (kizárólag a gari miatt és mert ajándék lesz)
8asnal nagyobb kijelző jó lenne, de gondolom az a teljesítmény rovására megy
használat: netezes kizárólag wifin, max webes játékok (kártya játékok, nem mozgalmas dolgok)amennyiben a bevezetőben benne van minden, úgy mi a márka sorrend? én laptopban az Acert nem szerettem, lenovo laptopokrol sem hallottam jókat.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
sublett
-
sublett
tag
Ismertek olyan appot ami az audio lock screen helyét tudja megvaltoztatni? (nem rootolt készüléken)
-
sublett
tag
Egyelőre jegelem a hálózati problémámat, mivel új laptop érkezett ami mindig futni fog, így vuze remote lesz az átmeneti megoldás.
Viszont abban tudtok segíteni, hogy indamailt hogyan lehet beállítani sim nélküli tableten, itt ugye nincs szolgáltató akinek a pop3, vagy imap címén kersztül szinkronizálni tudnék... előre is köszi!
Sublett -
-
-
sublett
tag
válasz
qqcqqc #47863 üzenetére
Igen ez igaz, de nekem nem NASom van hanem egy wd tv live, aminek nincs torrent kliense amit távolról irányítani tudnék, tehát csak egy hálózati tarhely ami adott és azt kellene elernem. Viszont csak és kizárólag ugyanazon a vezeték nélküli hálózaton használnám, tehát nem munkából, hnem otthon.
-
sublett
tag
válasz
MrCsiT #47855 üzenetére
A hálózaton lévő hddt látja, másolni, lejatszani tud róla, csak (és remélem ez nem warez) torrent klienssel nem tudok egyenesen oda tölteni. Ha lenne olyan kliens ami ezt kezeli akkor meg lenne oldva a dolog, de mivel az összes amivel dolgom volt csak lokalba tud tölteni, ezért arra gondoltam hogy bemountolom a hddt mintha lokális mappa lenne és oda már talán letolt a kliens (aztán az is megoldás lehet, ha a kliensbe beallitom hogy letoltes után másolja a kész fájlt a hálózati hddre, de sztem ez nagyon lassú lenne egy több gbos fájllal (és ezek az androidos kliensek nagyon alapak...)
-
sublett
tag
Sziasztok!
Egy rootolt 2012es nexus 7-vel 4.4.2 androiddal nem tudom megoldani egy hálózati hdd mountolasat, próbáltam a cifs managert és a mount managert is, de egyiket sem tudom normálisan beparameterezni. 4.2 androidhoz találtam leírást de azzal nem ment.Valaki tud segíteni?
Előre is köszi!
Sublett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest