Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
benekrisztia
újonc
Üdv!
Már 4 napja böngészek problémámmal kapcsolatban, remélem itt kaphatok egy kis segítséget.
1 hete kaptam egy vadi új Alcor Vega D7124 ("H" nélkül) típusú android 4.2.2 tabletet minden tartozékával + vettem mellé egy microUSB-s billentyűzetes tokot. Az első napokban teljesen hibátlanul működött, majd egyszer csak gondolt egyet és (ha jól tudom) az OTG funkciója felmondta a szolgálatot.PC-re csatlakoztatva tökéletesen működik, lehet rá másolni, vagy épp bármi megoldható, ami PC és tablet között elvégezhető adatkábellel. Viszont, ha a tabletre csatlakoztatnék egeret/billentyűzetet/pendrive-ot stb., azt nem észleli se automatikusan, se manuálisan. A hozzáadott OTG kábel és a különböző perifériák más eszközökön tökéletesen működnek (tesztelve több telefonnal és tablettel), csak újabban az enyém nem "látja" már őket.
Próbálkoztam gyári visszaállítással is, de az sem segített. Szóval akárhogy nézem, valahogy a tablet usb foglalatával lehet probléma, mert a különböző dolgok más eszközökkel gond nélkül működnek. És pár napja még a tablettel is működtek. Próbálkoztam már OTG/HOST kapcsoló progikkal is az Áruházból de semmivel nem értem el, hogy úgy működjön, mint pár napja, hibátlanul.
A garancia miatt még nem szeretnék custom rom-ot tenni rá (talán ha esetleg lenne valakinek gyári ehhez a típushoz), gondoltam kérdezek itt is, hátha van valami megoldás, ha nincs akkor marad a garancia.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest