Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
válasz
Mobildeck
üzenetére
azóta persze még többet olvastam (én is jól elbeszélgetek magammal
) és habár a navon predator 7 marad mint utolsó lehetőség, a következő elemek lettek felvéve a képzeletbeli listámra (és egyébként is inkább a 8 körüli gépek tetszenek) :Alcor Zest Q813IX
WayteQ xTAB-79qci
BEEX Mini Beeebben a kategóriában (ár és méret) mintha láttam volna még ezer megoldást, de valamiért nem emlékszem rájuk. beexről bármi infó? volt már valakinek? kommentekből itt ott azt hoztam le hogy jó gép, viszont mivel egy áron van a másik kettővel, nem egyértelmű a választás

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Androidos fejegységek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) és habár a navon predator 7 marad mint utolsó lehetőség, a következő elemek lettek felvéve a képzeletbeli listámra (és egyébként is inkább a 8 körüli gépek tetszenek) :
Dr.NX