Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasab
csendes tag
válasz
masholnap #40744 üzenetére
1.,
A wifi sajnos elég gyengén vette az adást, kénytelen voltam az AP-n beállítani az extended range-t, hogy a 2 vonalka meglegyen a retyóban :-) 2 vastag fallal arrébb, egyébként csak egy vonalka volt, ahol az iPhone 3gs 4-ből 2 vonalkával vette. Gondolom az alu hátlap miatt, minden tabnál ez volt a sarkalatos pont, amiért a következő már műanyag hátlappal jött ki. De ugye a profi kinézet és a felső osztályos tablet széria megköveteli az alumíniumot. :-)2.,
Szept elejére, közepére ígérik a 4.2.2-t, nem tudom, hogy root-olva adják-e ki. Illetve e hétre ígérték a 4.1.1 a honlapról letölthető változatát. A root-olás az RK3066 mintájára kb 10 perc volt (plusz egy óra volt megkeresni a működő megoldást). Az SDK-v2 miatt viszont már nem lehet használni az RK3066 fél megoldást, de mivel a CC Slim SDK2-vel rootolva jön ki, biztos nem lesz nehéz megcsinálni otthon.3.,
Nem vettem észre ilyet, de majd figyelni fogom.4., Én sajna nem tudom, hol lehetne szabadon megtapizni, esetleg ha felveszed a kapcsolatot az alcordigital.hu-val, megmondják.
Extra infó: az érintőpanel csere 8900 Ft-ba kerül. (Ma reggel a földre esett a hátára, kb 50 cm-ről a parkettre, hosszában elrepedt a kijelző üveg alatti rész és a fél oldala nem érzékelte az érintést. Finoman fogalmazva nem örültem neki!!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest