Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Xpredi01 #3727 üzenetére
A kapacitív egyébként nem fontos, megvagyok nélküle is, a rezisztív különben is jobb ilyen feladatokra. Itt a lényeg az alkalmazáson van, amivel lehet normálisan jegyzetelni. Nem rég keresgéltem neten, belefutottam egy srác blogjába, aki egy régi XP-s tabletet használ pontosan ilyen célokra. Kiválóan megold vele mindent (sőt a koleszban nincs is más gépe, mert minek), amit én szeretnék egy tablettel. A hátrányait is leírja. Egyik a világítás, de szerinte ez elviselhető (szerintem is egyébként), másik az üzemidő. Ez utóbbi miatt szeretnék ARM procis gépet, mert ezek a Win-es tabletek jó, ha 4 órát mennek, ami nekem édeskevés, pótakksival meg szórakozzon a fene. Szóval alkalmasak erre a feladatra, persze nem mindenkinek szimpatikus ez a megoldás. Nekem azért az, mert tényleg bele lehet fulladni a sok száz oldal jegyzetbe tantárgyanként + még, amiket én is írok az előadásokon. Ez keltette fel az érdeklődésem ez iránt amúgy, de ez baromi drága, ennyit nem szánok rá. Valami olcsóbb droidos megoldás lenne az igazi, ha létezne ilyen, mármint nem olcsó droidos tablet, mert az van dögivel, hanem ilyen app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest