Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
válasz
üzenetére
Pénteken rendeltem egy olyat, jövőhéten vagy a munka ünnepe miatt azutánin megkell érkeznie.
Rakalnak intézett kérdésedre válaszként, az említett tableted GPS híján pont tudja azt mind.

230 dollárért Wits A81H+ már azt is tudja, de én lemondtam róla az 512MB beépített tárhelye, illetve amiatt hogy PONT úgy néz ki mint egy nagy GPS. (illetve egészüljön ki annyival hogy egy PSPGo-t adtam el és kb 1:1 a dropad ára jött ki)Illetve most jött be ez is, bár GPS itt sincs, de van n-es wifi és dualcore proci, amiröl mondjuk sokat nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX