Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stephan89

aktív tag

Sziasztok!

Napok óta tabletekről olvasok és rá kellett jönnöm, hogy ha számunkra megfizethető árú, de már kevésbé gagyi tabletet szeretnék, akkor 7" a megfelelő méret. Skype, netezés, FB, film az, amire használva lenne, mivel repülővel fogok utazni és a laptopom túl nagy és nehéz, hogy kézi poggyászban vigyem, viszont szeretnék kint is szórakozni néha, meg itthoniakkal kapcsolatot tartani.
    Maradt két tablet versenyben, bár az egyik még nem érkezett meg Magyarországra.

Az egyik a Prestigio Multipad 7 Pro Duo.
    A másik a hamarosan megjelenő WayteQ xTAB-700dc.

Nem igazán tudom eldönteni, melyik legyen. Az elsőről inkább pozitív véleményeket olvastam, a Wayteq előző változatáról (Wayteq 70dci) pedig, hogy vannak problémái. Bár konkrétan nem találtam meg, hogy mik.

Prestigioban nagyobb akku, erős wifi, igényes összeszerelés, 2 év garancia, viszont jobban melegszik. Az új Wayteqnek gyengébb az akkuja, viszont fémből van az egész, ezáltal nyilván tartósabb kivitel és kb. 7000 ft-tal olcsóbb. Az, hogy fémből van, mennyire befolyásolhatja a wifi hatósugarát?

Nem tudom, melyiket válasszam. Wayteq nagyon tetszik, de a Prestigio ellen sincs komoly kifogásom. Pláne, hogy már régebb óta a piacon van és így több tapasztalat van róla. Ti melyiket ajánlanátok?

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák