Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
VKI VÁLASZOLJON RÁ légyszi
Holnap veszem meg a penny-s táblagépet, amire kell nekem bőven jólesz.
Viszont van egy ZTE HSUPA USB MODEM MF637-es 3g stickem, ez van ráírva és az Ubuntu linux terminál így írja a tipust:
ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636! Ezzel működésre tudom-e bírni a mobilnetem.
ebben a tipusban van sd kártyolvasó is.Ma voltam havernál akinek van egy dps 7"-os gépe (Andro 4.0.3-as van rajta) amit a juronicsbe lehet kapni, és azzal nemtudtam használni a stickem. Táblagép meg vmi számokat meg betüket írt ki rá tipusként. Sim kártyán nincs pinkód rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces videók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest