Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #27918 üzenetére
Note volt nálam egy hétvégén keresztül, nem használtam azt a tollat semmire.
egy dokkolós billentyűzettel együtt kaptam, az is haszontalan szerintem (inkább kényelmetlen)
a bővíthetőség viszont lehet hiányozna a Nexusból...
viszont ha a SoC erősebb, és a kijelző is jobb, akkor csak az szól ellene, hogy nem tudok SD kártyát tenni bele... szoftver oldalról ugyis biztosan tökéletesre van csiszolva, meg update is nyilván az elsők közt lesz hozzá (plusz eleve 4.2-vel jön)
egyre inkább hajlok erre a Nexusraa Ramos W30HD is nagyon tetszik (ugyanaz a bele mint a Note-nak, csak 1920*1200 IPS kijelzője van) de egyelőre sehol nem kapni, a Nexus meg azonnalra van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest