- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Egy kis info a bizonytalankodóknak. Voltam az eDigitalban és a
FukarbanMediaMarktban és megnyomkodtam a tabokat kicsit, szereztem benyomásokat. Concorde Tab One: a kijelző az árához mérten gyengébb típus, de 22e Ft-os árát teljesen korrektnek tartom. Akinek ennyie van és a készülék szolgáltatásai elegendőek, akkor szerintem bevállalhatja nyugodtan.
Galaxy Tab P3110: 70e Ft-os árához képest engem meglepett a lagos felülete. Azt gondoltam, hogy szárnyalni fog, de nem vett le a lábamról. 4.0.3-as rendszerrel futott. Viszont a Samsungok (a többié is) kijelzője fenomenális. Simán párban van az IPS-sel.
MyAudio DCC 808: se nem PLS, se nem IPS, de mégis kiemelkedik a képe a TN+Film-es ótvarok mezőnyéből. Legalább félúton van az IPS/PLS-ek felé. Nagyon szép a rajzolata az 1280-as panelnek és a teljesítménye is kellemes. Főleg 45e Ft-os létére szimpi.Tudom, hogy nem valami tudományos, amiket leírtam, de szándékosan egy csak egy egyszerű élménybeszámolónak szántam a fentieket azok számára, akik nem tudnak feljönni pestre csak azért, hogy kedvükre nyomkodják a cuccokat. Volt ott egy Wayteq masina is, aminek meg az összeszerelési minősége volt magasan az átlag felett. Ez a súlyában is érződött. Sajnos nem tudom már, hogy melyik típus volt. Valami 8"-os példány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest