Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Autóhifi
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Egy kis info a bizonytalankodóknak. Voltam az eDigitalban és a
FukarbanMediaMarktban és megnyomkodtam a tabokat kicsit, szereztem benyomásokat. Concorde Tab One: a kijelző az árához mérten gyengébb típus, de 22e Ft-os árát teljesen korrektnek tartom. Akinek ennyie van és a készülék szolgáltatásai elegendőek, akkor szerintem bevállalhatja nyugodtan.
Galaxy Tab P3110: 70e Ft-os árához képest engem meglepett a lagos felülete. Azt gondoltam, hogy szárnyalni fog, de nem vett le a lábamról. 4.0.3-as rendszerrel futott. Viszont a Samsungok (a többié is) kijelzője fenomenális. Simán párban van az IPS-sel.
MyAudio DCC 808: se nem PLS, se nem IPS, de mégis kiemelkedik a képe a TN+Film-es ótvarok mezőnyéből. Legalább félúton van az IPS/PLS-ek felé. Nagyon szép a rajzolata az 1280-as panelnek és a teljesítménye is kellemes. Főleg 45e Ft-os létére szimpi.Tudom, hogy nem valami tudományos, amiket leírtam, de szándékosan egy csak egy egyszerű élménybeszámolónak szántam a fentieket azok számára, akik nem tudnak feljönni pestre csak azért, hogy kedvükre nyomkodják a cuccokat. Volt ott egy Wayteq masina is, aminek meg az összeszerelési minősége volt magasan az átlag felett. Ez a súlyában is érződött. Sajnos nem tudom már, hogy melyik típus volt. Valami 8"-os példány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX