- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
MyAudio 808DCC dolgok:
Azt sikerült megtalálnom, hogy az eredeti neve Gadmei E8HD, és 1280*768-as kijelző van benne.
delbarta észrevett egy hibát, ami előtte nekem is feltűnt, pedig a kezemben sincs a tablet. A megnyilvánulása az, hogy a kép függőlegesen "nyújtott". Erre azt az okot találtam, hogy a tablet szoftvere 1280*800-as felbontást használ, [bizonyíték], viszont a képernyője minden oldal szerint 1280*768 pixel. Érdekes hiba, de ha már megírták így a szoftvert, akkor nehéz lesz kijavítani.
AZ ALÁBBI ROMOKTÓL KÍNAI LESZ A TABLET, de van benne angol nyelv:
[Ezt] az egy custom romot találtam rá, a play store fixnek viszont nyoma sincs. Viszont ha jól veszem ki a kínai kotyvalék guglifordítós leírásból, akkor az akksitöltés végét is jelzi már, és a fényerő csúszkájával már lehet állítani a fényerőt.szerk.: Itt egy másik ROM, ez magyaráz valamit a play store keresésről meg letöltésről, de gőzöm sincs, hogy itt minden programot enged-e... Én szerintem most kihagyom, ha esetleg ezek a kicsi, de aggasztó hibák javításra kerülnek, akkor majd megveszem. Nem azon az 5000Ft-on fog múlni.
Mindenesetre azt is jó tudni, hogy a MyTV nem a MyAudio ajándéka, hanem automatikusan jár ehhez a tablethez Kínából jövet.
(utolsó linken is szerepel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háztartási gépek
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest