Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
válasz
z0d1AK #18253 üzenetére
Igazi magyar szörszálhasogatás! Nekem hibátlannak tűnik ez a kütyü, te nem hiszed, ez így van rendjén mert nem vagyunk egyformák semmi gond nincs ezzel! Igazat ne is adj nekem mert én a kezemben fogom a kütyüt és tesztelem te pedig a régi rossz tapasztalataid alapján írod a következtetéseidet! Én pedig 4 hónapja használok egy wayteq xTAB 50 kütyüt amit megvétel után 6 hétre bentfogták szervizbe mert a gps vevő nem pozicionált szoftver hiba miatt ott a topik kikadsz ha beleolvasol. Mikor 6 hét után visszakaptam egy új szoftverrel akkor a gps pozicionálás megoldótott félig meddig mert pozicionál végre ,de meg 3x-dott a jelfogás ideje. A többi ordas hiba meg benne maradt az xTAB50-ben wifi sd kártya felismerés stb.....Ennyit a szoftvertámogatásról wayteq módra! Kiadás óta /május/ egy frissítés érkezett ami a kb 10 hibából egyet oldott meg azt is félig meddig! Eleve hibás szoftverrel adták piacra az xTab 50-et. A Myaudio már induláskor nem produkálja egyik wayteq hibát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest