Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz peterattila #77239 üzenetére
Ez a három áll rendelkezésre a soriknál és a TMDb napok óta bugos. Én is meg más is szív vele napok óta.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gyűrű
addikt
válasz peterattila #77007 üzenetére
A storage\.kodi\userdata\sources.xml file-ban ilyesmi van?
Ha igen akkor file szinten megvan..
Viszont nálad úgy néz ki mintha nem adtad volna hozzá a médiatárhoz, és akkor csak fileszinten látható... Menj végig a médiatár videók sorozatok mappádig és próbáld törölni majd ujra hozzáadni, vagy a tartalmat változtatni.. -
korcsi
veterán
válasz peterattila #76997 üzenetére
Sorozatokhoz a scraper beállítások rendben, friss CE telepítésben feltelepült a scraper?Látom ezen már túl vagy.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
gyűrű
addikt
válasz peterattila #77001 üzenetére
Évek óta nfs - t használok, biztos nem az a baj. Valami egyszerű beállítási hiba lesz.
-
Beni2360
félisten
válasz peterattila #77001 üzenetére
Próbáld meg SAMBA-n, mostanság mindig ezt ajánlják, nekem sosem sikerült nfs-n összehozni. Valószínű a nasnál nem tudom beállítani, biztos.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz peterattila #76997 üzenetére
Itt egy kis videóm.
Ugye külön külön mappában vannak és a sorozatoknál a TMDB -nél a sorozattokat választod ki a legördülő mezőből?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
junkpod
veterán
válasz peterattila #76192 üzenetére
A menü szerkesztés olyan skinnel ajánlott aminek van direkt menü szerkesztő támogatása. Én az aura skint használom.
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz peterattila #76190 üzenetére
Megy minden a filmekbe. Ezután vagy szűrsz zenés filmekre vagy csinálsz almenuket forrasonkent.
Box's don't touch!
-
Csicsóka
őstag
válasz peterattila #76115 üzenetére
De miért nem jó ezt rendszer szinten elintézni, és utána a fixen felmountolt NFS-t, mint forrást megadni?
-
Beni2360
félisten
válasz peterattila #76124 üzenetére
Az Sd kártya hátsó felén van amit ő formatált telepítésél és ott az utolsó helyen van.
És a benne levő adatok.[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
válasz peterattila #76141 üzenetére
Samba-n látnod kell. Engedélyezd és akkor simán Win10 alatt ott lesz.
-
gyűrű
addikt
válasz peterattila #76124 üzenetére
A kodi fájlkezelőjében a profilmappa?
-
Beni2360
félisten
válasz peterattila #76118 üzenetére
OK, bocs elkerülte a figyelmem.
Egyébként a linux meg és két dimenzió.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gyűrű
addikt
válasz peterattila #76119 üzenetére
A ce ben keresd meg a fájlt ott írtam hol találod.
-
gyűrű
addikt
Az userdata mappába van a config fájl. Ha abba beírod ezt pl. ?
<video>
<source>
<name>hdd2</name>
<path pathversion="1">nfs://192.168.1.123/mnt/Data-1/Filmek/</path>
<allowsharing>true</allowsharing>
</source>
</video>[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Szerintem SAMBA alatt próbáld.
Nem tallózással hanem az ip cím beírásával.
A samba sem tallózható.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz peterattila #52381 üzenetére
Amikor a CE-t indítod, az első kérdés a felugró ablakon a nyelv beállítása. Ha itt magyarra teszed nagyon sokaknál és sok esetben lefagy. ( nálam mindig) ezért azt érdemes érintetlenül hagyni és később beállítani majd a beállításoknál.
Fura hogy ezt nem javították még pedig igen sokan írtak már hogy van ilyen hiba, de itt nem láttam még említve. ( 4-es kernellel LE-vel működik, de CE alatt nem igazán)Ha pedig a boot logónál áll meg akkor olyan mintha nem lenne jó a dtb. N5-nél a gxl 212 2gb kell
[ Szerkesztve ]
-
Pelican
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz peterattila #46757 üzenetére
Az nfo fájl készítést én is szoktam használni és ajánlom is de sajnos nem minden esetben segít.
[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
válasz peterattila #46750 üzenetére
Legutóbbi rendszer látta a "sorozatok" teljes listáját: keresztapa 1-2-3, james bond teljes, stb. A könyvtárszerkezet változatlan (asus routeren külső hdd), de most nem lát mindent. Akkor ez most hogy van? A könyvtárak neveit már úgy állítom be letöltéskor is, hogy a TMDB-t nézem és onnan másolom ki. Mi mást kéne még elkövetnem?
Az jó, hogy megnézed a TMDB oldalán a címet, de a scraper-hez kell igazítani a fájl nevét (mint sorozat, mint film esetén, itt mind kettőt megtalálod, [link]).
Még egy dolog: elátkozott magicsee n5 a gép (hogy rohadna meg a hazug ferdeszeműje)
Erre nem tudok mit mondani.
(#46757) peterattila
A virágboltból származó .nfo fájl nem jó a Kodi-nak. Neki az XML szintaxis kell (csak a kiterjesztése .nfo, [link]).
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Beni2360
félisten
válasz peterattila #46752 üzenetére
Azért a megoldást megosztod velünk is?
-
peterattila
aktív tag
válasz peterattila #46750 üzenetére
Megvan a hiba, hogy miért nem lát minden filmet, javítom.
-
ztsoft
őstag
válasz peterattila #46658 üzenetére
Szia!
Amint láthattad, még nálam is volt user error, pedig már nem vagyok kezdő (sőt, az IT, elektronika területén gyorsan tanulok, könnyen kiismerem a rendszereket).
Kezdésnek ajánlom az összefoglalót áttanulmányozni, ha ez megvan, akkor jöhet a Kodi Wiki, esetleg a nagyon jól megírt, magyar Kodi (XBMC) kezdőknek (én sokat tanultam belőle, nagy köszönet zsigus fórumtársnak érte).
Még egy, ami eszembe jutott. Ha csak kikapcsoltad és reggelre elfelejtett mindent, akkor talán az adathordozó (SD kártya, stb) lehet rossz.
Szerintem, adj még egy esélyt neki.
[ Szerkesztve ]
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
junkpod
veterán
Ez csak user error lehet, ilyen szintű hiba meg a kezdeti LibreElec verziókban sem volt. Vannak hibák néha, de nem ilyen rendszer szintuek.
Véletlen nem kapcsoltad be a "lejátszás igazítása a megjelenítőhoz" funkciót?Box's don't touch!
-
blakey
titán
Valószínűleg figyelmen kívül hagyítál dolgokat, több Amlogic boxon próbáltam LE/CE verziókat, soha nem volt ilyen és most sincs.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kenand
veterán
Én még sohasem jártam így vele, 4-5 boxom is van. Olyan, hogy a Youtube plugin szórakozik előfordult (Google variál és a plugint is módosítani kell, vagy el fogy az API key)
Film adatbázist meg nem igazán használom, bár látványos ahogy felrakja a borítókat, de meg lehet lenni nélküle. Egyszerűen megkeresem a SAMBA meghatón azt amit nézni akarok és ennyi. -
darvinya
titán
Nem frissült automatikusan.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
junkpod
veterán
válasz peterattila #46481 üzenetére
A Gearbest nem 1 bolt, hanem milliónyi kereskedő plázája.
Azért ne gyujtsd fel az Arkadot mert savanyú tejet vettel a Spárban...Box's don't touch!
-
mexel
veterán
Ha hazaérek 1-2 héten belül felteszek egy normálisra elkészített android rendszert Magicsee N4-N5-höz. Ez már egy (androidhoz képest) jól működő rendszer lesz, a gyárinál sokkal de sokkal jobb.
a.t.t.i.: Nyilván android 7 van a boxon, semmilyen amlogic boxon nem lesz jó a kodi és sok lejátszó, pixelesedés lesz. ( van egy-két típus amit a pixelesedés egy része nincs jelen, ezt lehet a többin is javítani), de a kodi egyiken sem fog működni, nem támogatja már az amcodecet. Ezel nem lehet mit kezdeni. Marad az SPMC ( ami alapból nem indul el, kell kis mókolás hozzá) és más lejátszók. Egyik sem lesz tökéletes az SPMC-n kívül. Az jól működik, csak sajnos régi, a külcsín sem az igazi és nem tudom az újabb addonok mennek-e rajta.
-
kenand
veterán
Én levertem rajtuk 10 USD-t a megtévesztés miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest