- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
kis-attila
üzenetére
Android tv alatt.... esetleg
CE nyílt forráskód, sohasem lesz Netflix tanusitott. -
mexel
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Ez jól hangzik, elvileg a régiekre nem lehetett tenni, zárt bootloader és nem működött.
Itt sem egyszerű, most csinálják az NO-val, nem minden működik tökéletesen. Sajna a Widevine L1 eddig nem ment CE alatt akkor sem ha a box tudta volna, ezt nem tudom megoldják-e. Azaz nem volt hW gyorsítás netflixnél.
( de lehet hogy megoldják ahogy először az NO sem kezelte az AV1-et ha a droidnak régi ucode.bin-je volt. Na azt gyorsan ki tudtam cserélni újra pl ugoos-ból vagy egyéből a sallangokkal együtt, de már beéíptették az NO-ba így mindegy mi van a boxon, nem kell mókolni. De az L1 szerintem macerásabb lesz)
Kénytelenek próbálkozni most valamivel mert a droid 14 feladta a leckét a belső telepítéshez és a DV nagyon kell mindenkinek - még...
Én is ezen ügyködök ( ismét dual telepítés) igaz amlogic vonalon és az S905X5M-el, nem sok kell hozzá de nagyon elakadtam egy részen, de teljesen más metódus lenne mint a CE eredeti telepítője.
Remélem végre lesz kis időm rá és meg lehet csinálni. ( lehet segítséget kérek majd valaki nagy linux gurutól, mert valami kisebb olyan dolgon akadtam meg ami szerintem az erősen hiányos linux tudásom(?) okoz
)
S905X4-en már működik a dual így ebben a formában, igaz van egy kis bibi még vele de az megoldható, de nincs értelme azzal foglalkozni már
A Xiaomi jó lenne ha működne így, eddig ha valaki netflixre keresett boxot mindig Xiaomit ajánlottam az olcsó kategóriából, afr is működött szépen. ( a hanggal is akadtak azért problémák pár esetben)
Csak maga az android volt amivel nem voltam kibékülve - más boxokon sem. A kép számomra még mindig jobb CE alatt mint bármelyik droidos boxon. Nincs nagy különbség, de látható.
De ez csak az én véleményem.Jó most az S905X5M is, elsőre szép a kép de egy idő után túlszínezettnek tűnik és van pár anyag amivel meg meggyűlik a baja mind kép mind hang téren pedig frekit szépen vált, atmost nem tudtam tesztelni.
Veszek is egy xiaomit és letesztelem mit is tud, bár van még pár dolog ami zavar, az ethenet hiánya, az 1 usb és a 2gb. Ezen túlléphetnének, jó lenne.Persze tudom ez a design rovására menne
-
korcsi
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
És akkor ez azt jelentené, hogy CE alatt megy például a netflix hardveres gyorsítással?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6900 XT / B450 / 32GB 3000MHz / EVGA 750W Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
vargalex
DoItYourself