Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
junkpod #6394 üzenetére
Nekem a M8C,s812/1gb-s után megváltás.Sokkal pörgősebb a menübe,nem nyeklik meg net alatt érzésre gyorsabb mint a régi gépem.Talán ha játszanék vele,lehet érezném a 5 vs. 8 magot,de nem erre használom.Lehet gyártó specifikus,de az áramos MX64-ben végre használható a távirányító (2 is volt nálam).Kodival eddig nem volt bajom vele,de mx-el használom (720p-s h264,h265,mp4,8/10 bites japán motyókhoz az jobb).
Nagyon pozitívnak érzem a masinát. -
Milka 78
nagyúr
válasz
SzlobiG #6252 üzenetére
Persze,hogy veri.Az a53 gyengébb mint az a9 és a mali is 5 vs 8 core.Ellenben olyan simán fut a rendszer mintha taknyon csúszna.Nekem egy M8C után kb megváltás (MX64),gyorsan reagál,nem akadozik,baromira bejövős és a távirányító végre úgy működik ahogy illik (nincs akadozás,nincs célba lövés)
Majd írok róla,ha lesz végre időm elmélyülni benne.
A bekapcsolás után a "na ez az" érzés fogott el,nagyon bejövős -
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #6033 üzenetére
Lenne pár kérdésem.
Nekem ugye van egy m8c-m a te rom-oddal.Használható,de van pár gond vele.eldobálja néha az alap programjait (indító leáll,play leáll,stb...),mindezt általában bekapcsolásnál,de van mikor menet közben.Ezzel még megbékélnék,mert pont nem izgat.Ellenben MXplayer alatt néha lejátszás közben minden figyelmeztetés nélkül leáll a lejátszás és az MX player menüjében találom magam.Ugye ez egy 1gb-s masina amiből 620mb a felhasználható amiből legjobb esetben is csak 170-180mb szabad memória van.Lecsupaszítottam minden app-tól csak mx,sd maid,dolphin+jetpack+flash van rajta.
Megfigyeltem,hogy ramboosterrel kevesebbszer csinálja,viszont amikor a szabad memória 10% alá esik akkor jönnek a gondok.Ez szoftveres lejátszásnál jön elő,hardveresnél ritka mint a fehér holló.Olyan mintha elfogyna teljesen a memória szoftveres kódolás alatt.
Kodival is eljátssza ugyan ezt,ráadásul mivel a legtöbb felirat ssa formátumú amit a kodi nem enged nagyítani...tehát lényegében az MX vált be azt használom.
Hardveresnél ugye előre pufferel ami látszik a lejátszási "csíknál" is,de ez is elfogy a lejátszás 60-70%-ánál,ellenben mint mondtam itt nincs olyan nagy probléma,a szabad memória általában 12-17%-on áll.A gép csak is kizárólag japán 720p-s mkv/mp4/264/265-ös motyókra van használva,van köztük Hi10p/10 bites kodolással is.Mivel anime cuccok így nem is feltűnő a 24p-s lejátszás,lévén egy rajzfilmeknél nem feltűnő egy-egy röccenés.Az M8C tökéletesen beválna ha nem lennének ez a rejtélyes kidobások.
MXQ G9C ami szintén 1gb-s viszont jó árban vannak.Ebben is ilyen kevés a felhasználható illetve a szabad memória?Nem akarnék megint a fenti problémába esni.S905,nem ismerem és ezek is használhatatlanok amíg nem írsz rájuk saját romot és csak 3 mag aktív?
MX64 már 2gb-s,de ide is vonatkoznak a fenti kérdések (mag,rom).
Gondolkodok a Wintelben is,mert ott a dual boot is ad nekem némi mozgásteret (android MX vs Win8/10 és potplayer),de nem tudom,hogy mit kezd a fenti formátumokkal és gondolom itt csak szoftveres kódolással menne minden,viszont az Intel soc azért erősebb,lehet kidolgozná erőből.A másik,hogy az MX64-től csak 4 ropival drágább,igaz ehhez kéne egy távirányító is.
Mondjuk ha azt mondod,hogy a Zido X6 ami nekem kell akkor még arra is hajlandó vagyok áldozni,mert minden nap legalább 2-3 órát használva van,megéri nekem a ráfordítást (de ez a felső határ).
Tehát az irány jó volt az M8C-vel,teljesítményben nekem megfelel,de a fenti hibák nélkül kéne ugyan ez nekem.S812-öt már nem biztos hogy vennék,mert ugye itt vannak az újabb motyók az MXIII-asoktol meg félek kicsit,mintha problémásabbak lennének,mint a régi M8-asok.S802 szintén nem a szerényebb hardveres kódolás miatt,jól jön a japán motyóknál,hogy mimnél több formátumot old meg szoftver nélkül.
Kicsit hosszú lett,de ezek lennének a kérdéseim
-
Milka 78
nagyúr
Csak filmnézésre egy Asus Oplay Mini is jobb 20k-ért (használt 10-12k).Ha meg kell a körités,hi10p,stb...akkor oda s812.Nálam a wayteq79qci (rk3188) elég tréül adta ki a tv képet,sokszor szitált/mikro akadta a lejátszott kép.A mostaninál ilyen hiba nincs vagy csak minimális (elmebeteg kódolású japán cuccoknál).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #2881 üzenetére
Hali Mester!
TM8C az indító leállt problémára...nem lehet,hogy a memória fogy el,esetleg a rendszer lövi le tévesen?LG G.Pad 10.1-en is a memory booster ahogy lövöldözi ki a dolgokat ott szokott elő jönni (hangouts leállt meg az álltalam nem fehér listás appok).
A boxon nincs ilyen app csak az sd maid,mx,youtube,ES,Dolphin+Flash,meg a proci órajel állításához egy app.
Napokig semmi majd megmakacsolja magát.Ilyenkor a wifi sem talál semmit(hosszabb alvósból nem éled fel) csak a teljes áramtalanítás.
Ez független az órajelektől,amit ugye már visszavettem.
Ötlet? -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Inkább privizd le,mivel 220v-s kolléga,így első kézből tudsz infót szerezni.
Meg is van a véleményezése
-
Milka 78
nagyúr
Parancsolj.
Lifeforce szerint nagyon babán néz ki,igényes a szerelés,nincs "kicikinai" érzés.Az M8S-sel sincs különösebb baj.Kicsit műanyag és ugye gari az nincs.Volt egy két furcsa eset mintha nem bírná a 2000mhz-t a proci,de ez könnyen orvosolható és elég ritka jelneség.Nekem TM8C-m van ami 1gb-s/S812.Ezen igen szűkös a memória és ezért vagy a fent említett probléma miatt néha kicsit behülyül,de egy kisebb áramtalanítás után helyre jön (és csak 22 ropiba fájt amit röhögve megér).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2700 üzenetére
-
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2695 üzenetére
CPU Tuner-el állítom az órajel tartományát és a CpuTemp-el tudom osd-n monitorozni a hőfokokat.Rootolt Lifeforce room-mal halsználom az egészet.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2695 üzenetére
Megnézem otthon...2 app kell hozzá (amivel állítod és amivel monitorozod).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #2660 üzenetére
Amióta szoftveresen folytom 1800-ra és mókoltam a hűtésen nem hülyül.Hozzá teszem a legasó lépcsőt is feljebb raktam,ha jól rémlik 600mhz-re.Nem tudom mitől javult meg,de lehet csak mákom van és megemberelte magát.2 profilt is csináltam (600-1800 vs 800-2000) és eddig mindkettő működik,nincs teljes összeomlás és érdekes módon a kodi is megjavult.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
interstate76 #2625 üzenetére
Főleg,hogy az enyémben és más gépében is az 1gb az 590mb (mondjuk ez nem az soc hibája)
De kipróbáltam egy sima M8-as 2gb-s ketyerét.Finoman szólva is kisimult a gép.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#79335424 #2600 üzenetére
Köszönöm!
Nem tudom,hogy van e gyakorlati haszna azon kívül,hogy nem kap akkor hőterhelést.Mintha simább lenne a működés Hi10p-s MKV-k alatt,de lehet placebó hatás...még tesztelgetem.interstate76 : Mennyit kellett hajtogatni,hogy beférjen és ne rongáljon meg semmit
MSI 760g-s (AM2) chipsett borda cuppra rá ment,semmit nem kellett faragni,csak egy vékonyabb G Pad-ot raktam alá,mert a gyári vastag és gagyi.
-
Milka 78
nagyúr
Csináltam egy kis átalakítást a TM8c-n,mert kezdett melegedni.
Ki kellett szednem egy fekete fém lapkát (gondolom súly),hogy beférjen a nagyobb borda,de így is hajtogatnom kellett a lamellákat,hogy beférjen.
A gyári bordával 75-fok körül tetőzött és mintha elkezdte volna visszavenni az órajelet,mindezt 1800mhz-s visszavett órajelen.
Ugyan ezen beállításoknál most 68 foknál megáll és nem veszegeti vissza az órajelet,mindezt 1000-1980mhz-s tartományok közti profillal. -
Milka 78
nagyúr
Az alap játékok okésaak,de a böngészés több abalkban is megakasztja,mert nincs elég memória benne (590mb valós).
Nálam több abalkos böngészésben (Dolphin+flash) ma többször is megállt és újra kellett indítanom.Hozzá teszem egy ablakban okés és lehet a sok flash fogta meg.
Youtube csont nélkül megy.
Esetleg ezt pillázd meg (ebben érdekes modón több memória van) alternatívaként. -
Milka 78
nagyúr
Tud valaki némi infót arról,hogy mikor kezdi visszavenni az órajelet az s812-es soc?Mintha 75 foknál elkezdené leszqbályozni magát...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
interstate76 #2584 üzenetére
Azért az Snap400-as tabom ami valós 1gb-s vígan seder...az a baj,hogy 1gb-s gépet vettem ami valójában alig több mint 1/2 gigás és ez valóban kevés.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Avisheven #2579 üzenetére
Használj MXplayert.A kodi használhatnak bizonyult nálam 10 bit-en.Fapad és nem csillivilli,de egyszerű mint a faék és működik.
spiritex : Dettó...kicsit nem tetszik,mert ez nem 1gb-s gép.Inkább 1/2 giga és ki is dobál pl flash alapú játékokból amit vígan visz a valóban 1gb-s LG tabom.
Nálam mint androidos pc megbukott.Alap böngészés okés,de a play rendszeresen leáll...mondjuk amire vettem (fent említett 10bit) a kissebb hülyeségeit leszámítva bevállt és olcsóért ez jár. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Avisheven #2577 üzenetére
Elméletileg lejátsza minden olyan lejátszóval ami támogatja a hi10p-t (pl.potplayer/mxplayer).
Pipo x7 olcsóbb,van is fóruma.Erősebb a proci benne mint az s802.
Ellenben a tiéd is viszi a 10bit-et.Nekem TM8C-m van és rendszeresen nézek rajta 10bit 720p-s animéket (minimálisan eldob neha egy kockát,de egész jó)MxPlayer&Arm7neon kodek&szoftveres dekóderrel. -
Milka 78
nagyúr
válasz
#79335424 #2555 üzenetére
Pedig elírás...az Amlogic S805 volt itt téma és be is volt jelentve.
Valóban van S805-ös Qualcomm motyó,de a 4x2.5ghz-s Krait magos&Adreno 420-as soc nem ennyibe kerülne.Talán 250 dolláros árat jósoltak neki anno,de nyomát sem láttam.Talán a Razor akart gyártani egy játék boxot vele... -
Milka 78
nagyúr
válasz
Gyurman75 #2521 üzenetére
Fent említettem,hogy én is így jártam egy TM8C-vel.
Amikor a BH-s klavit párosítani akartam akkor látszólag látta és párosítani is tudtam,kódot is beírtam...majd a nagy semmi.Az LG Tabommal vígan megy a klavi,így a box hibája lesz.
Szintén rottolt Lifeforce-os fw-t használok (gyárival nem próbáltam)
Én vettem egy extra olcsó,rádiós Rapoo 8000-es egér/bill szettet azzal megy rendesen. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Az mitől van,hogy bekapcsolásnál fekete képernyőt kapok,előtte nonstop összeomlott a Dolphin,majd egy áramtalanítás után a system.ui összeomlott felirattal nem tölti be a hátteret,meg úgy semmit sem?
Kapott egy hardreset-et és úgy fest helyre állt,de azért eztöbb mint idegesítő (nem volt még ilyen droidos motyónál)
TM8C&Preroot Lifeforce fw.beers : Nálam lanról telepített a Play.Nekem nem volt hajlandó wifi-vel frissíteni,telepíteni,majd ugye kábelre dugtam. Ott helyre jött és azóta minden okés wifin is.
-
Milka 78
nagyúr
A feliratok formátuma konkrétan az Arial.ttf file tűnik el/nem ismeri fel,helyette a menübe egy ?0? sor jelenik meg.Hiába töltök hozzá más betű szettet és jelölök ki neki külső mappát,nem segít.
Ilyenkor a beágyazott és mellé rendelt (ass) feliratok nem jelennek meg,vagy ha engedélyezem a menübe az ass feliratok eredeti megjelenítését akkor az ékezetes betük helyett egy ◻ jelenik meg.
Ez elég ciki,mert jellemzően animét nézek vele,ahhoz nem szed le semmilyen app feliratot.Magyar fansub oldalakról letölt és illeszt.Tabon ugyan ez a baj...mondjuk mindkét gép rootolt+supersu,nem tudom ez e a baj,de az MXPlayer gond nélkül megy. -
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2427 üzenetére
Érdekes.Nálam wifi/miracst bekapcs a boxon,majd Tab miracast be és csatlakozik is.Mondjuk ez egy Lg Gpad 10.1-és azt vettem észre ennek az ui-nak más a bejelentkezési procedúrája.
-
Milka 78
nagyúr
Hát skacok ez a Kodi egy forintot nem ér.
Folyamatosan szívok a betű típus hibával,konkrétan nem találja (egy-két lejátszás után) és így nem is feliratozik(tabon is ugyan ez a baj,1.4-1.5 is csinálja). Hiába jelölök ki neki felirat mappát,nem érdekli,de most már a felirat méretét sem tudom megváltoztatni...a fapados MXPlayer oda vissza lemossa.
-
-
Milka 78
nagyúr
Na srácok a Rapoo 8000 vígan megy TM8C-ve.5400-ért kaptam egér+mini klavit.Nem akadozik szépen megy a gép hátuljába dugva.Nagy az öröm!
Köszönöm a segítséget mindenkinek!Viszont ti nem vettétek észre,hogy a Kodi dilizik.14.2 tegnap meghülyült és hiába raktam vissza a 14.1-et a feliratok formátumánál ?0? van.Ennek köszönhetően nem feliratozik vagy hibásan.Volt uninstal,de nem segít semmi.Néha ha újra indítom akkor megjavul,de lövésem sincs mi történhetett
Különösen érzékeny,ha bármilyen kiegészítőt akarok telepíteni,de csak tippelek a hiba okára...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Pozitron #2386 üzenetére
Azbeszt megb....M705 unlyfyng stick rá,k360-be és működik ékezetesen,tokkal vonóval
Vagy az egyik usb stick volt rross/nem hozzá illő vagy az egér rakta rendbe,esetleg a Giga egér+usb hub nem tetszett neki,de megjavult.Azért a Rapoot 8000 megrendeltem,mert herótos hurcibálni a klavit.
-
Milka 78
nagyúr
Berendeltem egy Rapoo 8000.Találtam róla egy tesztet amin egy Samu telóval használják.
Ezt az Unlyfynget meg nem vágom...nálam egyikkel sem ment.Pl az MK220 sima rádiós azért megy.Kipróbálom az egeres megoldást van egy M705-ös egerem. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #2380 üzenetére
Logitech Wawe első blikkre megy csak az ékezetes okosítás kell neki.
Az k360 nem ment az Rk3188/snap400-as 4.2.2/4.4.2/4.4.4-es motyókon sem.Ez az unlyfyng stick elég megosztó,mert sokan állítják nem megy droiddal,mígvan akinek megy...már amennyit kihámozltam belőle,mert gyér az angolom.Még a Rapo 8000 ami számomra kezelhető és elméletileg okostévéhez is ajánlják illetve a Measy Rc11/12 ami ugyan nem klavi,de feltételezem legalább működne.
-
Milka 78
nagyúr
Valaki leirná,hogy mely klavival hajlandó működni a TM8C.A BH-s Qilive kalvi bukó (box hiba minden androidos tabommal jó).Kiszúrni kiszúrja.Párosításnál elfogadja a kódot,de utánna se kép se hang.
Logi K360 bukó.Ugyan érzékeli a sticket,de se kép se hang.Unlyfing stickes,nem tudom számít e..de jobban utána olvasva ezt semmilyen droid nem eszi meg.
Kezd kicsit sokba lenni ez a dolog,így örülnék ha valaki konkrét működő modellt linkelne nekem. -
Milka 78
nagyúr
Bárki le tudná vezetni,hogy hogy kell beállítani a TM8-ás boxokat hogy működjön a BH klavim?Párosításás sikeres,tehát kommunikál az eszközezzel,sőt az LG tabomon működik is,csak a kiosztásban nem jó...
AnySoft nem kompatibilis a play szerint és lövések sincs mit kéne letöltenem/beállítanom.
Előre is köszönömA másik,hogy egy TM8C-s fórumtárs nézzen már rá,hogy a futó alkalmazásoknál mennyi az összes memóriája,mert az enyémben hiányzk 400mb.
-
Milka 78
nagyúr
Na akkor...egész jó kis keltyere ez a TM8C.Igazából 720p-s hi10p-s anyagokhoz,nagy mennyiségű anime nézésére vetlltem és bár még friss a kapcsolatunk,de úgy feslt beválik.MXPlayer SW dekóderrel egész jól viszi.Néha el-el dob egy képkockát,de sokkal folyamatosabban játsza le az anyagokat,mint egy Rk3188-as,as médialejátszó meg nem tudta lejátszani csak széteső,pixeles képpel.720p/1080p-s MKV fájlokat gond nélkül viszi,de ez nem nagy meglepetés.A Lifeforce-os rom óta valóban élesebb a kép,isten igazából hozza a Xtreamer Elvira/Asus Oplay Mini szintjét,bár itt sanjos a TV-t kellett belőnöm hozzá.Hálószobai használatra van,így nem voltak nagy elvárások.
A wifi olyan amilyen...néha belassul irdatlanul,majd helyre jön.Az G Pad 10.1 em 17/19mb-el hasít ahol a box 4/5-el,de van mikor meggajdul és 0.4/0.1-el ment.Valószínű nem szereti a routerem csatorna váltásait (Wayteq 79qci-m volt ilyen),de nem nagyon izgat.Youtube-ra eddig elegendő volt (720p),de van ott kábel is max rádugom.Mellesleg halál jó képe van,annyit tud amennyibe fájt.
Ez a Kodi is marha jó dolog,bár én a tizedélt sem használom ki.Vígan netezek vele,kapott egy sima rádiós egeret és most próbálom egy BT-sklavival összehoni.
Ami viszont meglepő és sajnálatos,hogy az 1gb-s változat valójában csak kb.600mb-s,mert 450mb foglalt memóriánál 150mb körül van a szabad hely.Csajom Farmarámájánál el is dobta magát (root+Dolphin+flasplayer).Most feldobtam egy boostert,majd kiderül segít e,de ez is egy huszad rangú probléma nálam,nem erre vettem...
Összességében nem bántam meg a vásárlását,nálam bevált és bár nem tökéletes,de ennyiért bőven jó vétlel nincs hiány érzetem. -
Milka 78
nagyúr
Van aitt valaki aki Kodiban otthon van és keni vágja?
Ez lenne a problémám.Nálatok milyen a wifi?Nálam tök stabil,erős a jel...és nincs semmilyen sávszélem.0.4-0.6mb le és 0.1-0.2 fel.Esetleg valami tipperre?
Mondjuk netre,youtube-ra elég,de az AlDzsazira akadozik...meg van kábel is,csak egy elosztó kéne. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #2344 üzenetére
Majdnem mellé is nyúltam
Persze nekem érdekesen menet a frissítés.5mp-s magától indulós nem mmentKárty ki/be,majd manuális szintén...Mondom "Apa kezdődik"
A végénkártya kártya ki-áramtalanít-bekapcs-reset gomb-kártya be-és autómatatikusan elindult...volt izgalom.
Még nem volt időm játszani vele,de simábban/folyamatosabban működik a gép és a kép valóban élesebb -
Milka 78
nagyúr
válasz
kazan23 #2340 üzenetére
És igazad van!
Somatom : Hát ha te mondod...nekem ilyen jellegű problémáim nem voltak.Droidról is vígan használom (Tabról),mint még annyi elégedett társam.Az is igaz,hogy én feltöltök,letöltök róla,nincs bonyolítva,nincs nas,de működik nálam 1 éve gond nélkül.Én annak is örülök,ha egy postagalambra drótozzuk rá az FW-t,mert égető szükségem van rá
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#79335424 #2336 üzenetére
Mi a baj a megával?Az egyetlen feltöltő amit a 67 éves anyám is tud kezelni...igaz 1gb-nál nagyobb fájlhoz kell egy kiegészítő a firefoxhoz.Na azzal már volt gondom.Napi 1-2 gb-t szed le az animés tásadalom nagy része onnan gond nélkül,mert a csapatok 98% oda tölti fel a cuccait.
-
Milka 78
nagyúr
Na alakul ez srácok!A TV-telkezdtem hozzá lőni a Kodi-hoz.Jönnek is elő a színek.Ha ráfekszem a TV-re akkor talán egy kicsivel élesebb a média lejátszóm képe (vagy csak másabb/vagy beképzelem az egészet),de ez 1 m-nél ez a külömbség teljesen eltűnik.(32-es,HD Ready Samu.)
A Wifi teljesen stabil 10m és 2 betonfallal arrébb is (TP741ND),a Play teljesen helyre jött.
Ellenben azt nagyon nem szereti ha osztozkodni kell a Tabbal a sávszélen/egyazon szobában(TM8C Youtube+GPad 10.1 PH fórumozás=akadozás,80/50-es net).
Ez még a gyári FW és így is érzem a benne rejlő lehetőségeket.Szerintem kifejezetten elégedett leszek a Lifeforce féle fw-vel.
A Hi10p-t 3 maggal még nem eröltetem,majd a végleges fw-vel kínzom meg. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #2329 üzenetére
A MEGA.co.nz ingyenes 50gb-s tárhelyel rendelkezik és droidról (app formájában) is támogatott ezen felül viszonylag tempós.
Nekem egy TM8C rootolt lenne talán a jó és előre is köszönöm! -
Milka 78
nagyúr
A Kodit hogy kell ráhangolni a TV-re,lehet e egyáltalán,vagy a TV-vel kell utánna menni.Gondolok itt a színekre.A médialejátszóm tudatosan túl szaturált/harsány ami jól jön az Animékhez.A Kodiban viszont nem tudok beállítani semmit,illetve le van tiltva benne a szín opció (bármi is legyen az).MXPlayer dettó nem vágom.
-
Milka 78
nagyúr
Urak!
Valaki könyörüljön már meg nekem es töltsön fel egy akár milyen fájlmegosztóra a Lifeforce féle TM8C rom-ot,mert lehalt a szero ami ezek elérhetőek és szeretném belakni a gépet.Elsősorban a rooot-olt verzió érdekelne,de jó a nem root-olt is.
Előre is köszönöm!Pipikék : Majdnem olyan gépem van,nálam megy az aktív hangfal az av kimeneten.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Lifeforce #2315 üzenetére
Köszönöm!
Közben ugye megjött a gép...futárcég elvesztette a fonalat,de lényeg hogy itt van.
Egy kérdésem lenne...a Play-re miért nem tudok fellépni?Állandóan időkorlát túllépést dob.Netem,gmail,youtube megy,pc keresztül látom a gépet,de azon keresztül sem tudoktelepíteni. -
Milka 78
nagyúr
Valaki tud TM8C (áramos verziós) Lifeforce fél FW-t működő linkkel,mert nekem egyik sem működik.
-
Milka 78
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ.
Úgy értékelem a kütyü pont annyival tud többet a 3188-motyóktól amire szükségem van.
doomman : Hétvégén megpróbálok ránézni én is erre
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Na ez egy tipikus példa.HW kódolással főleg a sötétebb részeken felhősödés,pixelesedés látható,de folyamatosan megy.Szoftveresen eltűnnek a megjelenítési hibák,de darabosnak tűnnek a mozgások rajta.Talán BS Playerrel próbáltam még anno és ott volt a 20 fps körülötti eredmény.
-
Milka 78
nagyúr
Helló Urak!
A masina megbirkózik a hi10p 720p(10bites mkv)-s formátumokkal(japán kódolású anime)?
Viszonyítás képen a rk3188&MX player (szoftveres kódolással,hardveressel szétesik a kép) már majdnem jó,de kicsit darabosan játssza le (durván 20-22fps-re tippelném a frissítést),míg a Snap 400-as motyó teljesen simán játssza le.
Párhuzamosan használnám egy normál médialejátszóval a problémásabb tartalmak miatt.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Kicsi, erős AM5 Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest