Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3499 üzenetére
Nem túl egészséges megoldás egy szabvány USB portról etetni. Még a gyári tápok is felejtősek. Legalja alkatrészekből vannak összehányva, zéró védelemmel. De, a 3W -t egy kicsit kevésnek tartom. Utóljára RK3066 -ost mértem. Képkimenet nélkül 2W körül volt, normál üzemmódban 5W, játéknál felment 8W -ra. Viszont, az RK3066 az 40nm -es, ezek meg 28 -asok, úgyhogy elvileg gazdaságosabban üzemelnek. Sztem egy IR -es dugalj a tuti, vagy vmi POE vezérelt relé az 5V -os ágra. Akkor a WOL is menne.
-
csadi0011
őstag
válasz
#79335424 #3496 üzenetére
Jó hír. Köszönöm !
Más: Az reális lehet, hogy 3 watt amit használat közben max eszik? Fogyasztásmérő konnektorral (vagy hogy hívják őket) mért eredmény. LG házimozi egy USB aljzatából kapja most a tápot. Így kikapcsol, ha a tv sincs használva. Eddig úgy néz ki, hogy nem kíván több tápot, mint amit kap. Érdekes. Szerintem 2 amper nem jön ki azon az USB-n. Pedig úgy olvastam, hogy jobb, ha 2 amperes tápja van.
-
törölt tag
Sztem az a gond, hogy túl új a kütyü. Nincs még tapasztalat és eddig minden android miniPC bugokkal érkezett, amik aztán kicsiszolódtak. Pl. ott van az, hogy nem látod az USB -s meghajtókat. Ha ez a KitKat külső tárhelyre írási korlátozása miatt van, vagy azért, mert ezeket a csatolási pontokat is bevonja a tárhely emulációba, akkor az szarvashiba. Ezeket a Google merényleteket egy ilyen kütyünél alapból ki kellett volna iktatni. Aztán ott a Launcher. AML802 -n nekem két Launcher van a menüben. Az egyik a "hagyományos", tálcás megjelenítésű, a menü, home, vissza gombokkal. A tiednél a YT videókon viszont nem láttam ilyet. Stb., stb. Ezért írtam, hogy más ez a kütyü.
csadi0011:
Én alapvetően PC -s üzemmódban használom, de médiavezérlésre jobb a távirányító. Az enyém volt vagy 12 USD és egész jól elvagyok vele. -
csadi0011
őstag
Erről az usb-s távirányítóról van tapasztalat?
http://www.ebay.com/itm/New-2-4G-Wireless-Remote-Control-Keyboard-Air-Mouse-Set-For-XBMC-Android-TV-Box-/141538917703?hash=item20f4607d47Úgy látom ti drágább távirányítókat használtok. Jobban megérné olyat venni, mint ezt?
-
Tulku
veterán
220 voltban vettem...máshogy kell hozzáállni...azt kell eldöntenem hogy hibás döntést hoztam-e (szerintem nem) vagy minden egyes lépést végigjárok (mint egy tanuló első osztálytól) és megtanulom a fájlrendszer kezelést, mit miért csinál, milyen programokkal lehet helyettesíteni bizonyosakat...ennyi.
Minden hozzáállás kérdése tudom...az hogy milyen elérési útvonalon található a külsőleg csatlakoztatott eszköz, aztán a segédprogramok hozzárendelése mindenhez...játék felnőtteknek...
Túl naiv voltam amikor azt hittem megy mint a karikacsapás...persze majd ha egyszer minden be lesz állítva...talán...
Most ott tartok hogy - tanulva hibáimon - minden egyes lépést kielemzek, és megoldást keresek rá...aztán felkiáltok hogy megvan...
Egyébként amire nincs megoldás, az a taníthatóság összekapcsolása a giroszkópos rendszerrel...ha érzékeli is azon a beviteli módon (pl: STB) az egeret nem változik át légegérré, tehát vissza kell térnem a My Box bevitelhez..de megszokom - mint írtam is - nekem kell hozzá idomulnom a rendszerhez, ha élvezni akarom...
És persze ez a légegeres megoldás - minden akadozása, hiányossága ellenére is - az egyik legjobb megoldás szerintem a "karosszékben ülök és böngészek, olvasgatok, tévézgetek" sokszínűséghez....
Azt hiszem megtartom..tanulok...
-
géeles
aktív tag
Beszéltünk már erről a típusról itt. Elárulhatod mennyiért sikerült hozzájutnod?
Érdekel a dolog, szerintem ez egy jó cucc, fordíts rá egy kis időt, remélem érdemes.
Még az ősidőkben vettem kínából egy mk908 at, és néhány napig bármit csináltam gyakorlatilag használhatatlan volt. Aztán kikupálódtam beállítgattam, még mindig megvan...És működik. -
törölt tag
Lifeforce és/vagy Zidoo X9 tulajdonosok!
Ez itt az AML S802 topik. Úgy tűnik, hogy ezt már kiterjesztettük az összes AML -re. De, a Zidoo X9 -ben egy MSTARMSO9180D1R SOC van. Megnéztem néhány videót róla és úgy tűnik, hogy más, mint az AML kütyük. Más a menü és vszínűleg a problémák is mások. Megnéztem, a freaktabon is külön szekcióban van. Ezért, sztem jó lenne külön topikot nyitni a SOC -nak, mielőtt teljesen összekutyulódnak az infók.
-
-
Tulku
veterán
No akkor kicsit nyugodtabban, hiszen van még két napom visszavinni...
Tehát a tanítható funkciókat megcsináltam, semmi eredménye...nem kapcsol be a táv, semmilyen tanítható gombra nem reagál...ellenben a saját távját is kissé megbolondítja, mert az sem akar reagálni ilyenkor csak második gombnyomásra...de ez még nem is lényeges, hiszen majd lesz root illetve ha valaki elárulja hogy egy 4.4-es felületen miért nem találok képernyő kikapcsolás időzítőt (mint egy átlagos telón) akkor boldog leszek...
De még ez sem baj, ellennék vele, nem kapcsolom ki, bekapcsolva hagyom (nem tudom ez mennyire okoz problémát a processzornak...)
De...
Sem pendrive-ot, sem micro SD-t nem látja a KODI így ezen a felületen nem tudok semmit lejátszani. Mit rontottam el, milyen kiegészítőt töltsek le, hogy ne csak a belső 4 GB felhasználható felületet lássa a játékos?
Mert gondolom ez nem normális működés, ha bekapcsoláskor egyből felajánlja a tartalmakat saját média lejátszóján, illetve a letöltött MX player is megjeleníti.A KOdi-s ügy a legérdekesebb, nagyon megköszönöm ha valaki felvilágosít, mert nem vagyok egy kodi mester, de a neten talált tartalmakat böngészve a videók alatt meg kellene találnom gondolom....
Válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #3483 üzenetére
Hogy érted azt, hogy csak a sajátjával? Ha az egy IR táv, akkor egy programozható (tanítható) IR táv miért ne tudná reprodukálni a gyári táv jeleit? Az MK702 I -et "tanuló módba" kapcsoltam, szembefordítottam vele a TV -m távirányítóját, megnyomtam a power -t, az MK -n nyugtáztam és onnantól ki/be kapcsolja a TV -t. Miért ne tudná ugyanígy "megtanulni" a box ki/be kapcsolását?
-
Lifeforce
őstag
Miért használhatatlan?
Én is az F10 Prot használom hozzá.
Semmilyen távkapcsolóval nem tudod visszakapcsolni, csak a sajátjával.
A Mele távkapcsok a Mele készülékekhez készültek.
Azonban annyira jók és egyediek, hogy aki ilyet vesz az vállalja a buherát vele ha van némi kompatibilitás. -
törölt tag
Nekem egy egyszerű, Rikomagic MK702 I -em van. A kör feletti gombok (a piros power, hangerő, csatornaváltó, meg két plusz) az IR -ek. A másik távról lehet "tanítani".
-
Tulku
veterán
válasz
Lifeforce #3479 üzenetére
Tehát visszaviszem a tàvot mert gyakorlatilag hasznàlhatatlan. Milyen tanítható légegeret javasoltok?
A gép is többször lefagyott ezek szerint nem egy stabil berendezésről beszèlünk?
Kodi nem látja a rá dugott usb-t csak a beépített lejátszó app ezért kérdeztem a lejátszó appot.
Milyen fájlkezelője van mert nem találtam ezért letöltóttem a total commandert de azon nem enged törölni semmit a belső tárról? -
törölt tag
Az 1. -re:
Rossz távot vettél. Olyan kellet volna, ami légegér ÉS tanítható IR. Így sincs veszve minden, mert CEC -cel elméletben kéne működjön. Nekem már volt olyan kütyüm (CC 401BT, alias Rikomagic MK802IV), ami teljesen kikapcsolt, majd HDMI felől érkező jelre bootolt. De, hogy konkrétan a Te kütyüdön mi a szitu, az passz. -
Lifeforce
őstag
1: sehogy.
Az eredeti távkapcs infrás, így az hardveresen ki be kapcsol, az F10 pedig rádiós, tehát szoftveres.
Ebből elindulva, ha szoftveresen kikapcsolsz egy gépet, ezek után semmilyen szoftver nem fut rajta, így visszakapcsolni csak hardveresen lehet.2: A gombok helyes ki konfigurálását csak buherálva lehet, ha root-olva van a készülék.
Van rá applikáció ha emlékezetem nem csal, de már nem emlékszem.3: Csak KODI a király
-
Tulku
veterán
Üdv a szakiknak!
Ma vettem egy zidoo x9 lejátszót és egy mele f10 deluxe légegeret, távirányítót.
Két dologra nem jöttem rá, ami kissé bosszantó:
1. A táv ki tudja kapcsolni az x9-et de be nem...a saját távja be is tudja kapcsolni, de annak a kezelése horror. Van-e vmi app amitől megjavul a két szereplő együttállása?
2. Ha pl egy böngészőben vagyok (vagy bárhol másutt) csak úgy tudok visszatérni a főoldalra, ha a return gombot nyomogatom 100x (mert mindig lépésenként ugrik vissza) a ház gombra sem a saját távján sem a mele távon nem reagál.Mit lehetne tenni?
És egy tapasztalati kérdés: milyen video lejátszót javasoltok? Saját maradjon, esetleg MX player? Nem szeretném összeszemetelni a rendszert ha nem muszáj....
Köszönöm a válaszokat!
-
csadi0011
őstag
válasz
#79335424 #3476 üzenetére
Értem. Köszönöm!
Játékokhoz kényelmesebb szerintem, azért érdekel. Édesanyám megfogja unni a Hay Day-t tapipaddal
Irányítós dolog szerintem működik: https://www.youtube.com/watch?v=Cf9_ysVWFvUBluetooth amúgy nem látja az ipega kontrollert. Érdekes. Így nehéz lesz csatlakoztatni.
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3475 üzenetére
A chipsetnek nincs köze a netes sebességhez. USB 1.1 -ként csatol, tehát a porton átmenő, összes adatátvitelre vonatkozik. Kb. 0,5 MB/s a tempó, míg Asix esetén (USB 2) inkább a 10/100 -as port a szűk keresztmetszet. Olyan 8-10MB/s körüli értékeket mértem belső hálós másolásnál. Egyébként, van az Asix -nak Gigás chip -je is, de azt nem próbáltam.
Ilyen airmouse -os dolgot nem próbáltam vele. Egyébként sem jön be ez a hadonászós irányítás. N82 -es Nokia -val irányítottam XP -t, de azt nem tudom, hogy droidon is müxik -e.
-
csadi0011
őstag
válasz
#79335424 #3472 üzenetére
Mennyivel lesz lassabb, ha másfajta chipeset rendelek? És a fel letöltés lesz lassabb vagy a válaszidő is?
Köszönöm a linket! Sikerült a távirányítás telefonról. De a telefonos appban az egérnek 3 módja van. Abból az egyik ikonja egy gömb egy lap felett vagy valami ilyesmi? Az lenne az air mouse? Nem csinál semmit, szóval nem tudtam rájönni. Lehet a lassú wifi hálózat miatt nem vettem észre, de a sima egerezés működik benne.
CEC-t még tesztelem. LG valamilyen módon felismerte. A távirányítójának a középső gombjára csinál valamit. Még próbálkozok vele.
-
silvergod
őstag
Sziasztok
Androidos tv boxot szeretnék vásárolni,melyiket ajánlanátok 10eft környékén,ami használható/megbízható fajta? mondjuk mxq s805,cs918,mk808b..ezeket néztem az s805 tetszik..
Ekkora értékre már van vám+áfa is? mekkora?
köszi -
headhunter
addikt
Ilyen lenne egy "alapos" teszt?!
-
törölt tag
-
csadi0011
őstag
válasz
#79335424 #3470 üzenetére
A gyárit még nem sikerült megtalálnom. A fizetősön még gondolkodom.
Wifi ügy sajnos nem tűnik úgy, hogy megakarna oldódni
Adapterből most vettem észre, hogy ennek a CD-jére AX88772A van írva: [link]
De nem csak az. Most akkor ez jó lehet, vagy nem?Olyan dolog is van, hogy otg átalakítóra dugok egy vezeték nélküli egeret, de csak 10-20 centin belül érzékel vele jól. Laptopba dugva kb 4 méteren is vette a jelet. Nem hiszem, hogy olyan sok áramot fogyasztana az a kis usb-s vevő , hogy megterhelje a TV sticket.
Létezik bármilyen mód arra, hogy együtt kapcsoljon ki mondjuk a TV-vel? Nincs ilyen, hogy HDMI-n érzékeli, hogy nincs kinek küldeni a jelet vagy valami? Nem túl kényelmes megoldás, hogy állandóan áramtalanítani kell, mert nincs benne mondjuk hibernálás. Vagy csak nem tudok róla. A képernyővédő nem tűnik olyan dolognak. Vagy van olyan app, ami pl egy widget gomb, és ha megnyomom, akkor ilyen szuper áramforrás kímélő állapotba kerül? Nem tetszik, hogy pörög a proci, mikor nem is használom.
Egyébként teljesen megvagyok vele elégedve. Árához képest a teljesítmény is okés. Néha gondolkozik gondolom a relatíve kevés ram miatt.
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3469 üzenetére
Persze. Elvileg gyári alkalmazás is van rá, de nekem meg van vásárolva a stick -re való Droidmote Server (a telóra való Client ingyenes), ezért én azt használom (bár, nagyon ritkán van rá szükségem).
-
csadi0011
őstag
válasz
#79335424 #3466 üzenetére
Ja igen látom. Én csak a címet néztem. Ezek szerint az átvert volna.
Ha itt "drága", akkor hol találok olcsóbban? Ebay-en kívül más külföldi oldalról nem vásároltam még, és ebay-en nem találtam olcsóbbat. Hazai oldalon meg nem találtam ilyet.
Bocsi a nem ide illő kérdések miatt. -
törölt tag
válasz
csadi0011 #3465 üzenetére
Pontosan az, amit írtam. Ha ránagyítasz az elsőre, akkor az oldalán látható az RD9700 felirat. Androidhoz (Linuxhoz) felejtő, mert a kernel csak USB 1.1 -en csatolja. A másiknál külön írja, hogy Asix és az oldalán ott a 88772 felirat. De, azért a 8$ sztem egy kicsit erős.
-
csadi0011
őstag
válasz
#79335424 #3464 üzenetére
Ez fontos infó köszi !
És mondjuk a kettő között mi adja az árkülönbséget?
1 - 2szerk: nismoka: Ohh erre nem figyeltem. Köszönöm!
Milyen launchert ajánlotok? Keresőbe írva Somatom látom te apex-et írtad eddig másnak. Azt én is szerettem egy régebbi készülékemen, de jobbik fajta TV-s launcher, ami szülőknek szólna olyan van? Vagy ami gyári rajta annál nem akad jobb? -
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Remélem nem írok nagyon rossz helyre.
Most érkezett meg az MK808B Plus-szom (ILYEN)
1-2 kérdés:
TV-n ritkán villan egyet a kép. Mármint Elmegy a kép. Sötét egy pillanatra, majd visszajön. Ez mitől lehet? Monitoron nézem most itt még nem csinálta.
Wifije elég gyenge. Ethernet megoldható rajta? Nem tudok ilyen lehetőségről, de tartalmazza a szoftver ezért mondom megkérdezem.
>>Ez<< az alkalmazás miért nem érhető el rá? Ezt azért kérdem, mert ha csak régió vagy valami, akkor felrakom máshonnan letöltött apk-ként.
Durván melegedik. Érdemes kis ventit csinálni neki, vagy hűtőbordát rászerelni? -
tjnet
aktív tag
M8s-re dual boot még mindig nincs senkinek??? (android + linux{openelec})
M8S Megatron rom hogyan telepíthető téglázás nélkül??? -
törölt tag
-
kotipas
csendes tag
Nem a film a fontos. Az is csak egy a többi közül. Semmi spec kodek, "csak" különböző rip-ek lejátszása.
De jó lenne, ha böngészés menne gördülékenyen néhány fülön, illetve gmail, fb, messenger/skype/hangouts, háttérben 1-2 torrent. Az nem elvárás, hogy ezek párhuzamosan egyszerre fussanak. -
Lifeforce
őstag
válasz
xboxfreak #3447 üzenetére
Nem csomagmérettől függ, hanem attól, hogy a kici kínai mit ír rá.
Ha azt írja rá, hogy Android miniPC, akkor csak 27% áfa terheli, ha a nevében szerepel a mediaplayer akkor már vámot is rátesznek.
Emiatt a malőr miatt én is sokat magyarázkodok és nyilatkozok írásban, mert kici kínai nem érteni, hogy miért nem szerepelhet benne a mediaplayer.
Amúgy is, ezeknek az eszközöknek semmi köze a médialejátszókhoz, csak reklám...junkpod:
A telefonokra nincs vám csak ÁFA, illetve elvileg fizetned kellene utánuk az Artisjust, mert itthon kerül forgalomba a készülék.
Erre egyébként már láttam az új vámpapírt, amíg nem igazolod, hogy befizetted az Artisjust, addig nem adják ki. Vagy ők is befizethetik helyetted, amit majd áfával együtt befizetsz nekik. -
ux1
addikt
Kis és hirtelen tanács kellene... Mk 808 B Plus meg érne 10eFt-t? Nem elsődleges szempont az FHd.
-
Lifeforce
őstag
válasz
headhunter #3442 üzenetére
Már nincs semmilyen összeghatár és kivétel.
Tehát szorozd meg 1,34-el. -
headhunter
addikt
válasz
xboxfreak #3440 üzenetére
Erről maradtam le hétvégén, akciósan 18.000Ft. (59.99$)
Vám+áfa miatt "aggódtam". (tökölés, hezitálás)
EU (2GB+8GB) jelölés miatt nem kellene plusz vámot és áfát fizetni vagy ez másra vonatkozik?
MXIII-G és az Tronfy MXIV csak a 8GB helyett 16GByte ROM-ban különbözik?
Antutu 5.7.1, 3Dmark tesztekben közel azonos pontszámot értek el.
30 videóból, mindegyiket lejátszotta...
-
synar
őstag
válasz
headhunter #3439 üzenetére
Én ezt rendeltem, most jó árban volt. Remélem nem nyúltam nagyon mellé, ez lesz az első andoridos box-om, főleg YouTube, meg Kodi fut majd rajta. Eddig Egreat R6s-t használtam, de az online tartalmakhoz nagyon lassú, viszont megtartom mert tudja a 23.976 fps-t és ez projektoron tényleg számít.
-
xboxfreak
tag
válasz
headhunter #3439 üzenetére
Szerintem a tronfy mxIV az egyik leggyorsabb cucc és a legjobb.
-
TTTotya
senior tag
Sziasztok, jó ideje nem olvastam már ezt a topikot. Szerintetek megéri még egy ilyen eszközbe pénzt tenni? (Tronsmart Vega S89-H Amlogic S802-H) Vagy a következő generáció már annyival előrébb van technikailag, hogy megéri a többlet kiadást? Köszi a válaszokat.
-
junkpod
veterán
válasz
#79335424 #3433 üzenetére
Azért mert a Kodi elsősorban hagyományos távirányítóra van tervezve. Használj taviranyitot
BS-nek gondolom nincs ilyen kifinomult felulete.
(amúgy a legminosegibb playa sem menthet meg egy katasztrofális filmet, tegnap elinditottam a Snowhite and the huntsman muvit, minden byte-ért kár volt... -
törölt tag
válasz
junkpod #3432 üzenetére
Nekem van vele egy-két gondom, amiket nem sikerült beállítanom.
Az egérmozdításra egyből előugrik a vezérlőfelület. Jobb lenne, ha csak bal gombra jönne elő.
Nem tudom beállítani, hogy az egérgörgőre ugorjon. Úgy emlékszem, hogy PC -n még azt is meg tudtam adni, hogy görgőkattanásonként mennyi időt ugorjon előre/hátra.
Nemrég ráleltem BS player -ben a LAN módra, úgyhogy mostanában azt használom RPMC helyett. Meg, megy rajta a Youtube, ami most az RPMC -ben nem. -
junkpod
veterán
Persze, biodiversity rules
Na de így általánosságban ezt kijelenteni, túlzás. Olcsóbb típusok szerintem nem tudják.
Amúgy meg régebben én is ragaszkodtam ehhez, a 24p-hez, de a mostani playa ezt nem tudja és rajottem, hogy semmit nem erzekelek ebből a hibabol.
Viszont a Kodi messze a legtokeletesebb lejátszó, már a felület megjelenése is élmény (Aeon Nox). A filmezés is jobb élmény ilyen színvonalas jukboxbol indítva. -
2007ath
aktív tag
válasz
szabochris #3426 üzenetére
"a kezdokepernyoje nem a megszokott androidos hanem teljesen más ilyen színes csicsás ikonok vannak rajta."
TM10-nél az Androidos beállítások között (Setting -> Other -> More settings), a Főképernyő menüben lehet átváltani a nyitó képernyőt. A box újraindítása után jelenik meg az új felület.
-
törölt tag
válasz
Ha ezt Wifin mérted, akkor ott vmi hiba van, ami lehet hardveres, vagy vmi zavarás, fal, stb. Próbáld ki belső hálós fájlmásolással! Ha LAN -on mérted, akkor is csinálj fájlmásolós kontroll -t! De, ott már sanszos a szoftverhiba. Ez egy bug, amit Lifeforce javít a ROM -jaiban.
Az asztali kinézethez meg Launcher csere. Én Apexet használok minden droidomon. Egyébként, nekem, a beállítások menüben, az Eszköz -> Főoldal alatt, alapból két Launcher van. Ha nálad is, akkor próbáld ki a másikat! -
herdsman12
őstag
válasz
szabochris #3428 üzenetére
Itt találod a javított ROM-okat.
WiFi-n mértem már gyengébbet is, kábellel jobb lesz. -
tjnet
aktív tag
válasz
Olvasd át alaposan a fórumot az után rakj rá bármilyen más firmware-t. Csak nagyon óvatosan.
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne. Vettem egy M8S tv boxot.
Van egy 100 megás digi netem egy tplink routerrel de speedtesttel mérve a boxon 12-14 mega a net. :/
A masik 4.4.2 van rajta de a kezdokepernyoje nem a megszokott androidos hanem teljesen más ilyen színes csicsás ikonok vannak rajta.
Nagyon nem tetszik. Lehet ezt állítani? -
törölt tag
Megértem. Csak az nem szimpi, hogy ha vmi médialejátszós feature nem jön össze, akkor az eszköz van szarnak kikiáltva. Pedig nem az a hibás, hanem a koncepció. Ezt nem rád értettem, hanem általában. Azért, azt lássuk be, hogy 24Hz üzemmód nélkül is lehet filmet nézni és ezt hozzák is ezek a kütyük. A 24Hz egy minőségi lépcsőfokot jelent a filmnézésben. A minőséget pedig mindenhol meg kell fizetni
-
törölt tag
Egy médialejátszónak ezt tudnia kell, mivel célhardver! Ott a bibi, hogy ezek a kütyük nem médialejátszók, csak a userek kitalálták, hogy milyen jó lenne a célhardvert kiváltani velük. A 24p egy médialejátszónál alap, egy Androidos miniPC -nél viszont nem. Nem is értem ezt az igényt. Egy médialejátszótól sem várja el az ember, hogy e-mailezni, Facebookozni, vagy Skype -olni lehessen vele, mert az nem médialejátszós feladatkör.
-
kotipas
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a tanácsotokat kérni. Az alábbi igényekhez keresnék jó ár/érték arányú megoldást.
- Filmnézés USB winyóról (bírja az 1080p-t, BD iso nem feltétel, ha 3D-t le tud játszani az piros pont, de nem elvárás)
- Böngészés
- Youtube, FB, Messenger, Gmail appok használata
- Torrent- USB-s webkamera működése szintén piros pont
Komolyabb játékot nem kell, hogy bírja.
A fórumban emlegetett TM10-es készülék megfelelő lehet erre a célra?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
xboxfreak
tag
Láttam valami cood-e márkájú lejátszót, szerintem váltok úgyhogy eladó garis TM10. 26k extrákkal 😎
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Ez jó vételnek számít?
Nem vagyok képben a tv box-os kütyük terén, egy 4-5 évig megbízható, röccmentes cuccot keresek jó ár/érték arányban.Filmezésre netezésre használnám csak, játékra nem.
-
attila_78
csendes tag
Szeretnék óriási köszönetet mondani LIFEFORCE Mesternek kitűnő munkájáért!
A tm8n_150213_preroot firmware használhatóvá tette a TM8N-emet, végre hibátlanul játszik sambáról bármit, képe mint egy álom, és úgy minden elkezdett működni rajta! Előtte kb vegetált a gép...
Nagy riszpekt, megy a sör!
thx: A. -
nimfas
addikt
válasz
junkpod #3395 üzenetére
Akkor sorjában mindenkinek. A távban beépített akksi van, 1 egész éjszakát tápon volt. Mi a messze ülés? 3 méter messze? Mivel rádiós nem hinném...
USB-be csak a táv vevője van, se winyó se semmi. Már a netet is kabelről kapja hátha a wifi nem tetszett neki....
Veszi a jelet mert villog a led a TM10-en, én is garis dologra gondolok lassan, mert mint írtam pc-n szépen megy a távirányító.
Lehet haverral felküldeném távval együtt. Ott a boltban próbálják ki. Mivel én Siófokon lakom így kicsit macerás....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC - i5 12400f, RX 6800
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest