- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Feltettem és azzal is beakad.
Lehet megpróbálom a legújabb beta kodit hátha. Próbáltam külső adathordozóról és ott is beakadt szóval nem a hálózat a gond. Utolsó remény a kodi variálása szvsz azzal lesz a gond így hogy kipróbáltam több fw-t is, viszont arra meg nincs magyarázat, hogy Lifeforce romja miért volt olyan rossz, mert azzal ahogy elindult a film akadt mint a szemét.
Levi: Próbáltam azt is valamit nem kezelt jól.
-
SzlobiG
félisten
Az nem tud hálózaton keresztül lejátszani. (SMB)
Most neked ezzel a Tronsmart fw-vel se jó?
Van opció a kodiba, hogy automatán updatelje magát, be volt kapcsolva akkor.
Én is a kodiba keresem a hibát mert tuti azzal van a baj, de sajnos nincsen más alternatíva ami tudna hálózaton keresztül lejátszani.Jó hogy írjátok többen is így megnyugodtam, hogy nem csak nálam szar. Még kicsit próbálkozok vele, de valszeg nem sokáig marad meg nekem, mert a kisebb hd anyagokat a tv lejátszója is gond nélkül vitte.
-
mrrr74
aktív tag
Köszi, azt hiszem megvan melyiket, csak abban van benne a 3 kiterjesztés.
Nem vagyok ennyire körülményes az esetek nagy részében, de az angol fórumot törölték (vagy csak nem érem el) ahol le volt írva minden, így morzsánként próbálom összeszedni az infót. Az xda is arra hivatkozik, szívesen elolvastam volna.
Így marad a kitkatból leszedett u-boot.bin és ez a három fájl. Valószínű oka van, hogy a Lolly már img-be van csomagolva, addig még nem jutottam el miért (lehet, hogy a mellé csomagolt tool bontja ki). -
törölt tag
Androidos programozó ezen nem tud segíteni, mert nincs ilyen API. Szerencsés esetben menüből meg lehet hívni és annak lehet parancsikont rendelni. Ha nem, akkor kernel szinten, vmi shellparancsot/scriptet kell rá találni és annak csinálni egy parancsikont. Nem vagyok kütyüközelben, úgyhogy nem tudom neked megnézni. De, ha megvan a parancs, akkor megmutatom, hogy hogyan tudsz pikk-pakk csinálni rá parancsikont, widgetet, vagy automatizált kapcsolást.
-
törölt tag
Elolvastad a ROM -hoz mellékelt Readme -t? A Finlesseknek másképp működik a recovery -jük. Két recovery -d lehet. Sztem azzal, hogy mappába raktad, "eldugtad" előle és autommatikusan a második boot szekvenciára lépett és így a másik recovery töltődött be. A Readme -ben szépen le van írva a módszer. Bob ügyesen kitalálta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Politika
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest