Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
A Polaris időhúzásnak jó lett volna, mivel annak is készült. .. ha a Vega mondjuk kijön októberben... aztán kiderült túl megint túl nagy falat ez. + fél/háromnegyed év.
10/9 usert szerintem hót nem érdekel az SM6, GCN4,GCN5 sem... azt se tudják mi az. Ellenben egy 14 nm-es GCN3-at akár simán megvettek volna jó áron 490 néven. Kit érdekel hányas GCN? Kb 1070 ellen... újakban jobb is. Még csak újracimkézés se lett volna... mindig ezt emlegetitek, hogy a 390X mai napig mennyire jó az újdonságokban.
-
Egon
nagyúr
Milyen márka, és honnan?
Mire elintézem a régi cucc eladását (elvileg egy kolléga átveszi majdnem az egészet), meg véglegesítem a konfigot, és nem utolsósorban kibulizom hogy a bruttó vételár 21,26%-át más (valami ismerős) állja helyettem (ha érted mire gondolok...), addigra simán jövő hónap közepe lesz...
Boltban most elvileg ez a legolcsóbb, bár gigát nem akarok venni.
Van ilyen is, de egyrészt nem ismerem a boltot (lehet kamu hirdetés), másrészt a Gainward sem szerepel a preferált márkák között nálam (legalábbis mióta megvette őket, ha jól rémlik a Palit). -
proci985
MODERÁTOR
pontosan.
TTomax: ha 10bol 9 jatek nem downclockol akkor a tizediknel adott esetben 5%al gyengebb teljesitmeny nekem siman ert annyit anno a hd6900 szerianal, hogy ne lepje tul a fogyasztas tresholdot. foleg, ha mondjuk 5% fpst eszre se lehet venni, ellenben a mondjuk 10-15% fogyasztas difit (underclock + undervoltage) es az emiatt hangos ventit mar igen.
egyebkent emlekeim szerint NVnel a Maxwell ota a target clock ugyanugy parameterezheto fogyasztastol fuggoen, tehat igazabol a ket gyarto termekei kozott nincs kulonbseg ilyen szempontbol.
-
460-at 2 évig használtam, 660-at majdnem 3-ig, ráadásul utóbbit akkor vettem, amikor már majdnem 1 éves típus volt. Egyiknél sem vártam, hogy elfogyjon, és teljesen jól kiszolgáltak, amíg megvoltak. Ha a középkategóriától azt várod, hogy ugyanaddig legyen jó high beállításokban, mint a felső (a postodból nagyon így tűnik), akkor ott a hiba benned van, nem a kártyában.
-
Jaja, így van, a 460, a 660, és a 760 is mind-mind hatalmas szívás volt. Meg előtte a 9600GT, 7600GT, a 6600GT. Oh wait
A 2GB-os 960 valóban gyorsabban fog avulni, és pont ezért volt jó döntés az 1060-nál skippelni a 3GB-os verziót. Nagyon kíváncsi leszek, mikor lesznek vele "gondok", "mert csak 6GB RAM van rajta", de vszleg nem mostanában.
-
törölt tag
Azért 1080p-re bőven, de még úgy ahogy 1440p-re is elég lesz az a 6GB ésszerű kompromisszumokkal. Ami engem zavar, hogy kijött a 480 és az 1060, és 95e Ft alatt nincs új középkategóriás kártya jelen pillanatban. Annak ellenére, hogy tudom, hogy ez a forint gyengeségének és a remek 27%-os áfának köszönhető javarészt, azért elég meredek.
-
mcwolf79
veterán
Ott ahova ezt a kártyát szánják (középkategória) a kompromisszum nem újdonság.
Valszeg abban a grafikában amit ez a VGA kipumpál nem a VRAM lesz a szűk keresztmetszet.Még felrémlik régebben (is),mikor a harmatgyenge GPU-kat csillió VRAM-mal szerelték. És volt olyan réteg ,amelyik ezt be is vette.
Emlékszem volt kollegámnak nem tudtam, megmagyarázni, hogy rásóztak egy xar VGA-t ,mert hiába mondtam neki hogy GPU-ja harmatgyenge, csak azt tudta hajtogatni, hogy "hádde 512-es a kártya" -
Egon
nagyúr
LOL. Egészen pontosan hol "szenved" DX12-ben a 1060?
Legyen mondjuk a sokat idézett AotS
A különbség 1 azaz egy fps a 480-hoz képest fullhd-ban - akkor az is szenved?nem akarsz esetleg piros szemüveges egyedi avatar-t kérni?
NV Fanatikusok klubja, mi?
Ehhh... -
rocket
nagyúr
Nincs, es nem is lesz.
Mindfactory.de oldalan irja az eladott mennyiseget.
Jelenleg osszesen GTX1070 ~5800db , GTX1080 ~1700db , RX480 8GB ~2200db, 4GB 150. -
mcwolf79
veterán
Nem konkrétan erről van szó, csak megint beindult az Abu/AMD marketing(bullshit)gépezet, utána meg az AMD-fanok meg lesznek sértődve, ha esetleg szóvá teszi valaki, hogy hol a beígért "bődületes" teljesítménynövekedés ,amit itt Abu vízionált
[valahogy így] -
daveoff
veterán
- DX11 kódból egyelőre jobb teljesítményt tudtak kifacsarni, mint utódjából. Belsőleg tesztelik és dolgoznak DX12-őn, de csak akkor patchelik fel vele a játékot ha az egyértelműen javítani fogja a felhasználói élményt.
Square Enix nyilatkozta, hogy mennyire igaz az már más kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest