Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
asaca
tag
Látom nem értettél meg. Mondjuk nem is vártam. Lehet hogy túl reagálod! Én azt próbálom megértetni hogy most nagyon szép és jó az 1060!De 1 év múlva? Nem most év végén. Már gondok lesznek vele mert csak 6 GB ram van rajta. A techpowerup is korrektül letesztelte
Mindig ez van 60-ra végződő kártyákkal. Egyszerűen irritál hogy szénné szívatják a népet. A 2gb-os 960 volt a csúcs. Most nem tudom mi lesz a sorsa de mint az elmúlt években volt, most miért lenne másképp?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig ez van 60-ra végződő kártyákkal. Egyszerűen irritál hogy szénné szívatják a népet. A 2gb-os 960 volt a csúcs. Most nem tudom mi lesz a sorsa de mint az elmúlt években volt, most miért lenne másképp?