Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Hidd el,hogy mea culpa,trikó tépés és öröm könnyek közt fogunk berohanni ide (én már vezekeltem a Titan X-es kollégáknál).Nem szégyen beismerni a tévedést...jól esett volna nekem is amikor le lettem hülyézve,hogy az FX a jövő és mekkora dilettáns vagyok,hogy 2x is 4 magos i5-öst vettem amit dobhatok ki,mert ugye az elavult...csak ugye a jövő az nem jött el vagy már el is ment...én meg csak tolom tolom az i5-el koppig kihajtva az agyon oc-zett karimat ahol az FX már rég köhög.Rohadtul jól eset volna nekem is egy bocsánat kérés!

Hozzá teszem neki is nekem is szándékunkba állt Fury X-et venni,(hála istennek) nem pénzügyi akadájai vannak a vásárlásnak.
El hiheted nem szeretne senki egypólusú világot ahol nincs konkurencia.Ne legyen úgy beállítva,hogy a káröröm beszél belőlünk,inkább a csalódottság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- reMarkable - paper tablet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest