Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Értem. Tehát azzal érvelsz, hogy egy egészen más szituációban, egészen más termékeknél valami nem jött be, amire sokan számítottak, tehát akkor most sem fog bejönni, amit én gondolok? Nagyon meggyőző.

A Bulldozer egyébként a mai napig játékokban van leginkább csak lemaradva az akkori konkurenciájától, ami nagyrészt köszönhető a DX11 egyszálú feldolgozásának. Megnézheted, Mantle-ben pl. milyen szépen meglódult minden FX. Erre az AMD sem számíthatott, hogy ennyire hosszúra nyúlik ezen API vívódása. Mellesleg a nagy Intel szuper HT technológiájának is bőségesen megvannak a nyűgjei.
A jobb szoftveres supportot meg el lehet felejteni majd DX12-ben, ugyanis mint olyan, nem lesz driver. Gyakorlatilag egy shader fordító lesz, és annyi. Nagy csodákat nem fog tenni. A játékfejlesztőkön fog múlni onnantól az optimalizálás, nem a driveren.
(#7252) daveoff: Ki hogyan gondolja. Nekem sokkal szimpatikusabb a Fury.

(#7253) Whysperer: Így van.
Nem csak játékból áll a számítástechnika. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem csak játékból áll a számítástechnika.