Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Értem. Tehát azzal érvelsz, hogy egy egészen más szituációban, egészen más termékeknél valami nem jött be, amire sokan számítottak, tehát akkor most sem fog bejönni, amit én gondolok? Nagyon meggyőző.
A Bulldozer egyébként a mai napig játékokban van leginkább csak lemaradva az akkori konkurenciájától, ami nagyrészt köszönhető a DX11 egyszálú feldolgozásának. Megnézheted, Mantle-ben pl. milyen szépen meglódult minden FX. Erre az AMD sem számíthatott, hogy ennyire hosszúra nyúlik ezen API vívódása. Mellesleg a nagy Intel szuper HT technológiájának is bőségesen megvannak a nyűgjei.
A jobb szoftveres supportot meg el lehet felejteni majd DX12-ben, ugyanis mint olyan, nem lesz driver. Gyakorlatilag egy shader fordító lesz, és annyi. Nagy csodákat nem fog tenni. A játékfejlesztőkön fog múlni onnantól az optimalizálás, nem a driveren.
(#7252) daveoff: Ki hogyan gondolja. Nekem sokkal szimpatikusabb a Fury.
(#7253) Whysperer: Így van.
Nem csak játékból áll a számítástechnika.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest