Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Értem. Tehát azzal érvelsz, hogy egy egészen más szituációban, egészen más termékeknél valami nem jött be, amire sokan számítottak, tehát akkor most sem fog bejönni, amit én gondolok? Nagyon meggyőző.

A Bulldozer egyébként a mai napig játékokban van leginkább csak lemaradva az akkori konkurenciájától, ami nagyrészt köszönhető a DX11 egyszálú feldolgozásának. Megnézheted, Mantle-ben pl. milyen szépen meglódult minden FX. Erre az AMD sem számíthatott, hogy ennyire hosszúra nyúlik ezen API vívódása. Mellesleg a nagy Intel szuper HT technológiájának is bőségesen megvannak a nyűgjei.
A jobb szoftveres supportot meg el lehet felejteni majd DX12-ben, ugyanis mint olyan, nem lesz driver. Gyakorlatilag egy shader fordító lesz, és annyi. Nagy csodákat nem fog tenni. A játékfejlesztőkön fog múlni onnantól az optimalizálás, nem a driveren.
(#7252) daveoff: Ki hogyan gondolja. Nekem sokkal szimpatikusabb a Fury.

(#7253) Whysperer: Így van.
Nem csak játékból áll a számítástechnika. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem csak játékból áll a számítástechnika.