Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
guru3d 290x matrix, max 72 fok a VGAn, max 77 fok a GPUn.
nalam tulmelegedett. meg ugy is, hogy maxra tekertem a hutest (1900as SFlexek vannak a hazban mert azt kaptam olcson...), majd radobtam a Cosmos S oldallapjat egy 200as ventivel.
egyik baratom is VGAt nezett hasznaltan par honapja. neztem, hogy 7970 kb 55k, 290 megallna 60-65 korul... aztan belegondoltam, hogy tapcsere, hazcsere es akkor mar a GTX970 araban lenne, kisebb teljesitmennyel. vegul vett ujonnan egy 960at, teljesen elegedett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képregény topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest