- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hát igen, a szkepticizmus érthető.
Mondjuk nekem csak annyiból sántít ez az egész, hogy ennyi pénzt miért adna ki bárki egy ilyen kártyáért, ha nem azért, hogy pár évre ne legyen gondja ilyesmire? Persze, lehet én gondolkozom rosszul, de ha 200 000+ HUF-ot ott kéne hagyjak a boltban, akkor minimum 3 évre elvárnám, hogy a kávém is ez főzze reggelenként.
Akár Nv, akár AMD kártyáról is legyen szó.
Anno 57 000 forintért vettem egy hónaposan egy referencia 5850-et, 3 évig mindennel tudtam játszani, közel maxon jó FPS-el. 3 évesen 24K-ért ment el, maximálisan meg voltam vele elégedve. Nálam ez lenne egy VGA ideális életútja. Úgyértem, ami nekem is jó, és nemcsak a bőröket húzzák le rólam. Az oké, hogy ~60K-ért 3 évig jó volt, de hogy egy 200 000 forintos terméknél ne jusson az ember eszébe, hogy mi lesz egy év múlva, az nekem kicsit fura.
Természetesen itt nem számoltam azon szerencsés réteggel, akik a "nem számít a pénz, mindig a legjobbat akarom" csoportba tartoznak, de ott nyilván nem a racionalitás a vezető elv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AliExpress tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akár Nv, akár AMD kártyáról is legyen szó.