Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én szeretem max beállításokkal tolni a játékot, de a physx szikrákat is leszartam, és a gameworks esőcseppjeit is leszarom, ha ezek miatt 60-ból 30 FPS lesz ha bekapcsolom, mint az Ubi tavalyi játékaiban. Amíg valós kinézetet nem befolyásolnak, csak egy kis extrát adnak hozzá, addig kibirom nélküle, akár vinné a kártya akár nem, fel se merül hogy egy ilyen miatt SLI-t vagy Titant intézzek.. és a többség még lejjebbi beállításokon játszik sztem, ez a top top GW bekapcsolás max 5%-át érinti a usereknek, akiknek 970/980+ van.
A Frostbite meg egy huszadrangú motor PC-n, a legnépszerűbb BF4el annyian játszanak hogy épp hogy csak beférne a Steam top20-ba (hardline top100ba se
), ha ott lenne fent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ha ott lenne fent.