- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
stratova
üzenetére
Sajnos most nem vagyok képben,mert tegnap csak feltelepítettem az 1.04es patchet de játszani már időm nem volt.Majd talán pénteken... mondjuk speciel eddig az én gépemet egy effekt sem tudta lehúzni,80-100fps-em van akkor is ha mindent bekapcsolok/ráadok.(1440p)
A témához még,bár már ezt is leírtam.Az nV jelentős előnyt kovácsol abból,hogy a játékok megjelenésére próbálnak meg kiadni egy "ráfaragott" drivert.Részint mert ezt le is kommunikálják,és az egyszeri user nem azt érzi,hogy le van sz@rva miután megvette a terméket,részint egy pár százalékos javulást el is érnek,ami általában pont arra elég,hogy a release napján jobb színben tűnnek fel a kártyáik.Ugyanis utána már nem nagyon szoktak tesztek készülni,vagy ha igen nem kapnak már akkora hangsúlyt.Igen,igen a "gameready" driver ahogy mostanában ők hívják,de a tendencia nem most hirtelen alakult ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs