Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem felesleges magyarázni a bizonyítványt, meg "vonalakkal" dobálózni - mindkét oldalnak voltak hülye húzásai. Azon meg elméletben lehet vitatkozni, hogy a flex memóriavezérlés nagyobb probléma, vagy a lefelezett ROP partíció - a gyakorlat viszont azt mutatta, hogy míg az 5830 teljesítménye néhány tesztsor lefuttatása után is rettentő összevisszaságot mutatott, a 660Ti-vel és a 660-nal egyetlen egyszer sem futottam bele ilyen problémába, pedig ezeket nem csak teszteltem, hanem több, mint 2 éve ilyenek vannak a gépben is. Sőt, tesztet sem láttam, ami ezt igazolná, de ha mutatsz egyet, szívesen megnézem, mert érdekel, mivel lehet megszívatni a flex vezérlést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 970 pedig, leírom még egyszer, nem egészen ugyanez a probléma. A 970 gondjainak a marketing a forrása, mert szerintem az égvilágon semmi gond nem lenne a kártyával, ha 3.5GB-nak reportolná magát. Fizikailag rajta lenne a kártyán a 4GB, de a gyakorlatban csak 3.5 lenne kihasználva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)