Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

nagyúr

válasz PuMbA #50946 üzenetére

Vilagosan ott van mit irtal, nem ertek felre semmit.
    Sot, most eleg sok minden klappol mar, miert nem erdekelnek a tenyek, a bizonyitekok, hiszen csak azt hajtogatot amit te hiszel, azt is megmagyarazza miert nincs onkorrekcio, miutan megcafoltak.

"Engem húzol le, hogy terelek meg hasraütés szerűen írom a dolgokat, mikor ez nem igaz"
    Konkretan rengetegszer amikor ezekre az "allitasokra" forrasokat kertunk, akkor ment a magyarazkodas es elkoszontel. Ezt definicio szerint is hasrautesnek mondjak, leirtad kisujjbol amit te hiszel.

"mint amikor azt állította, hogy a YouTube nézettség 100%-osan a szakmai tudáson múlik"
    Hazugsag. Es akkor ezek utan milyen kedvesseget varsz el, amikor konkretan hazudsz?
    Linkeld hol irtam ezt.
    Nem az elso eset, hogy kovetni sem tudod a forumot es nem emlekszel mit irtal.
    Te irtad #50923, hogy "azok a számok, amit előbb beszéltünk meg, hogy nem az objektivitás és szakmai tudás befolyásolja, hiszen te is tudod, hogy a YouTube-on nem a legszakmaibb videóknak van a legtöbb megtekintése?"
    Nem beszeltunk meg semmit, elotte azt akartad megmagyarzni, hogy a kisebb csatorna ugyanabban a szegmensben a "tobbseg", mint egy sokkal elismertebb es nezettebb csatorna.

Erre kerdeztem en, hogy "Magyarazd el, hogy egy tobb eve, hardver/szoftverrol keszulo magas minosegu elemzesek miert nem novelhetik a feliratkozoi szamokat?"

Majd irtal egy teljesen irrelevans valaszt, mintha a ketto nem lehet igaz egyszerre:
    "A YouTube algoritmus azokat a videókat ajánlja másoknak, amely csatornák folyamatosan aktívak és 2-3 naponta töltenek fel videót"

En nem irtam, hogy azon az egy dolgon mulik, konkretan te tagadtad, hogy a szakmai szinvonal novelheti a csatorna szamait, csak azt hajtogattad ez az algoritmus...

"ezért nem is jövök pontos adatokkal sokszor"
    Hat jo reggelt, de a mindennapi hsz farmunkat add meg nekunk ma, amiknek tobbsege barmilyen utananezes es forras nelkul mi lesz? Hasrautes. :U
    Mert amikor tenylegesen szakmaira fordulna a diszkurzus, hogy oh hat ezt honnan van, miert igy van, vagy megcafoljuk hogy nincs igy, akkor meg terelsz es eltunsz.
    Majd felbukkansz mashol es irod ugyanaz. Mint a templomban minden vasarnap.

Új hozzászólás Aktív témák