Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Ahhoz az kellene, hogy nem hasrautve irogatsz, barmilyen utananezes nelkul, onkorrekcio nulla. Ezert van az, hogy terelesek utan elkoszonsz, aztan masik topikban folytatod tovabb.
"én egy rossz szót sem mondtam rólad"
En sem, a forumozasi szokasodrol van szo, egy szakmai forumon a hasrautesek szerintem nem nagyon illenek ide."a hitemet."
Akkor igy mar ertheto par dolog, hogy miert nem erdekelnek a tenyek es az igazsag.
Itt hardverekrol van szo meg szoftverekrol. Ezek altalaban merhetoek, elemezhetoek, szamszerusithetoek, dokumentalt dolgok.Igy tenyleg felesleges vitazni, mert toled ervek nem varhatoak, csak a "hit".
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs