Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Nincsen probléma, ennyi van a konzolba, persze hogy nem használnak ki a játékok többet, az még nem jelenti azt hogy npc útvonalkeresésre ne lehet több magot befogni...
Én kérek elnézést hogy fejlődést szeretnék látni a gyártóktól...nem visszafejlődést mint amit az Intel leművelt most az új szériával. Teljesen felesleges hibrid felépítést csinálni tegyék rá mindkét CCX-re a 3D cache-t, ne rajtam akarjanak sprólni aki megvenné közel 300eFt-ért a 16 magos procit..ne nekem kelljen process lassoz-ni mindent alkalmazást...Azt hogy te nem játszol olyan játékokkal ami nem processzor igényes még létezik olyan ahol ki lehetne használni a több magot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest