Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Én nem húznám a szám, én örülök neki, ha új driver jön, de Ti(főleg Abu) kardoskodtatok amellett, hogy mekkora baromság új drivert kiadni a GTA megjelenésére, hiszen már az omegába benne van a profil. Erre itt az új catalyst, kifejezetten GTA V-höz....
Amúgy rohadtul nem érdekel az egész, én nem csodálkozok azon se, ha az NV driver is kamu, de ha a tegnapi vitát nézem, akkor az AMD driver biztos az.....Szerk.: És természetesen az AMD driver megint csak beta, WHQL minősítés felejtős.....
(#4791) CsonkaImo: Egyébként én is azon az állásponton vagyok, hogy kell új profil a megjelenésre, mert a több hónapos driver tuti elavult, és optimalizálatlan, nem véletlen adott ki mindkét oldal őj drivert....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest