Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
"Ha AMD kártyával tapasztalunk valamilyen problémát az az AMD driver hibája."
Van egy önbeteljesítő jóslat jellege szerintem a dolognak. De ezt én is megfigyeltem.
Többször találkoztam olyannal, hogy pl. büszke, de vélhetőeg instabil CPU tuning/undervolt után az illető megjelent az AMD VGA topikban, hogy összedőlt a drivert, meg fekete kép, stb, szinte evidenciának véve, hogy a driverrel van a baj... Nv-nél pont fordítva van, ha a driver beteg, akkor is másban keresik a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest