Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Még annyi hogy engem nem az érdekel hogy megveszi őket a Samsung vagy az Intel, mert jobb forgatókönyvnek tartom az ARM-nak , mint a tőzsdét és a konzorciumot.
Samsung még érthető is de ő is konkurencia mindenkinek a telekommunikációban. Intel viszont egy amerikai giga cég állami támogatásokkal és amerikai stratégiai vállalat.
Ezt nem tehette meg az Nvidia ők meg igen rá egy évre? Vicces lenne. Keserű a szőlő nekem. Szerintem nem tehetik ezt meg akkor ők sem.
ha megnézed a kommentedet te is leírod az elején hogy az Nvidiának milyen hátsó szándékai vannak ( bár szerintem azzal sokat nyertek volna a végfelhasználók, mint te meg én)az Intel -Samsung üzlet meg nem káros, sőt.
Egy brit székhelyű japán tulajdonú vállalat a oda portol dizájnt ahova akar.a második részére:
AZ Intel a legnagyobb Szerverpiaci részesedéssel rendelkező cég , akinek a piacát támadja Nvidia mind a gyorsítóival mind majd a Grace- CPU val. és nagyjából az összes ARM alapú szerver fejlesztés az ő piacukat dézsmálja az AMD mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest