Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"...hogy ott mindegyik mag ugyanolyan késleltetéssel éri el a gyorsítótárait."
A sajátjait igen, de pl. a 3950X-en a nem szomszédos 12 magét viszont relatív igencsak lassan.
Illetve a BOOST is eltérő mértékben pörgeti meg a magokat, Linuxon az is okozott fejfájást [link] ."A hibrid dizájnoknál az kavar be, hogy a két magcsoporton belül is eltérők a magok."
Ezt nem teljesen értem, hogy érted, hogy a magcsoporton belül is eltérőek? Én nem láttam még arról pontos leírást, hogyan tervezik a gyorsítótár hierarchiát/felépítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest