Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fenti dolog nekem azt támasztja alá,hogy a játék 8 GB ramot is cacheként használja és miután megtelt ürítgeti pont úgy ahogy a 6 GB ramnál a maximum beállításnál csak ritkábban.4- 5 GB az alap méret amit aztán feltölt a te mérésed alapján majd szinten tart. Igazából nem látok mást ebből a mérésből, csak ezt, amit mi is mondunk, hogy a játék addig nyújtózkodik, ameddig lehet, szóval igazából nem tudom mit akartál vele mutatni
.
Érdemes lenne élsimítás nélkül ránézned szerintem, hogy esetleg bántja e a textúra minőséget. Egyébként én is nézegettem videókat róla, [link]az RTX 2060 ban ultra beállításokkal is kifejezetten jó frametime értékeket produkál,5,4 Gb ram használat mellett, hiába üríti gyakrabban a cachet mint mondjuk egy 8 GB karin.
Szerintem ez egyenlőre ilyen placebó effektus, ráadásul fertelmes néhol milyen textúrákat tettek bele pont mikor azzal szeretnék reklámozni a játékot. lehet nem ilyen formában kellett volna adni hozzá a nevüket, mint ahogy nvidia nevében sem az Anthemhez.Kicsit lehetnének körültekintőbbek ilyen téren a cégek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.