Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
CsyGaBiKa #37008 üzenetére
Egyszerű: énhülye eladtam Magyarországra és a DHL csomagból útközben kilopták. Ahelyett, hogy a DHL a saját rendszerében szállította volna le a csomagot, ahogy elvárható lett volna, átadták a magyar postának, akik a rendszerük szerint már kevesebb súllyal vették át - erről viszont a DHL nem hajlandó tudomást venni. Többhónapnyi levelezés után feladtam, többet facsavarnál értékesebb dolgot nem küldök DHL-el, az tuti. A sors iróniája, hogy itt helyben (Németo) is hirdettem, három hónapig senkinek se kellett, és egy héttel azután, hogy elküldtem a vasat a vesztőhelyére, jelentkezett egy helyi vevő
. Mondom b..meg, 3hónapja kint a hirdetés, nem vtál képes egy icipicit hamarabb jelentkezni...
#37009: Ez nagyon érdekes, mert a bányában tudtommal sokkal több a radeon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest