Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
CsyGaBiKa
üzenetére
Egyszerű: énhülye eladtam Magyarországra és a DHL csomagból útközben kilopták. Ahelyett, hogy a DHL a saját rendszerében szállította volna le a csomagot, ahogy elvárható lett volna, átadták a magyar postának, akik a rendszerük szerint már kevesebb súllyal vették át - erről viszont a DHL nem hajlandó tudomást venni. Többhónapnyi levelezés után feladtam, többet facsavarnál értékesebb dolgot nem küldök DHL-el, az tuti. A sors iróniája, hogy itt helyben (Németo) is hirdettem, három hónapig senkinek se kellett, és egy héttel azután, hogy elküldtem a vasat a vesztőhelyére, jelentkezett egy helyi vevő
. Mondom b..meg, 3hónapja kint a hirdetés, nem vtál képes egy icipicit hamarabb jelentkezni...#37009: Ez nagyon érdekes, mert a bányában tudtommal sokkal több a radeon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Mondom b..meg, 3hónapja kint a hirdetés, nem vtál képes egy icipicit hamarabb jelentkezni...