Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
CsyGaBiKa
üzenetére
Egyszerű: énhülye eladtam Magyarországra és a DHL csomagból útközben kilopták. Ahelyett, hogy a DHL a saját rendszerében szállította volna le a csomagot, ahogy elvárható lett volna, átadták a magyar postának, akik a rendszerük szerint már kevesebb súllyal vették át - erről viszont a DHL nem hajlandó tudomást venni. Többhónapnyi levelezés után feladtam, többet facsavarnál értékesebb dolgot nem küldök DHL-el, az tuti. A sors iróniája, hogy itt helyben (Németo) is hirdettem, három hónapig senkinek se kellett, és egy héttel azután, hogy elküldtem a vasat a vesztőhelyére, jelentkezett egy helyi vevő
. Mondom b..meg, 3hónapja kint a hirdetés, nem vtál képes egy icipicit hamarabb jelentkezni...#37009: Ez nagyon érdekes, mert a bányában tudtommal sokkal több a radeon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- Noctua NH-L12S L-Type
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Mondom b..meg, 3hónapja kint a hirdetés, nem vtál képes egy icipicit hamarabb jelentkezni...