Hirdetés
- Blu ray írás és írási hiba
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Gondoltam,hogy a 900MHzbe kötsz bele,irhattam volna 1100at is ami base clock... ha eddig egy év alatt nem látták elég jónak a 290et akkor miért is változott volna ez meg?Nekem volt már WF3am,nem kell bemutatni,az bizony 2400rpmen még elmegy kategória,3000rpemen meg bizony hangos... persze fel lehet tolni egy fülest is,a ref 7970,meg 290 hütöket ne is keverjük ide, (az már ipari méretű zaj) sőt az összes bloweres megoldást hagyjuk...egyébként azt nem értem ha a 780 is annyit eszik mint a 290 és mindkettőn vapor hütés van (ref) akkor a 780 miért nem lett kazán/hangos.... No meg gondoljunk csak vissza,mit kapott a GTX480,az is meleg volt,de legalább azon nem ordított a venti!Mégis mennyi grillrácsos kép jött...ehhez képes szinte semmit amit a 290kap...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest